ColonHelp şi SilhouetteHelp, aliaţii tăi în cura de slăbire!
1 Mai şi Paştele sunt prilejurile perfecte pentru reuniunile de familie sau întâlnirile cu prietenii. Chiar dacă nu te-ai numărat printre norocoşii care au făcut punte între ele anul acesta şi s-au ales cu o săptămână de vacanţă, cu siguranţă nu ai putut evita tradiţionalele mese copioase, pentru că nimeni nu se strânge la o masă festivă în jurul unui castron cu salată… Rezultatele? Digestie îngreunată, lipsa energiei şi câteva kilograme în plus. Dar nu-ţi face griji! SilhouetteHelp şi ColonHelp te ajută să uiţi de toate aceste probleme!
Fibrele ColonHelp dau senzaţia de saţietate
După câteva zile excese alimentare, organismul se obişnuieşte cu un nivel caloric crescut şi, dacă înjumătăţeşti brusc porţiile, îţi va fi în permanenţă foame. Îţi poţi păcăli însă corpul introducând în dietă fibrele alimentare. Conţinute de fructele şi legumele crude, dar şi de seminţe şi cerealele integrale, fibrele au aport caloric zero, dar sunt indispensabile digestiei optime. În plus, fibrele scad încărcătura calorică a meselor, deoarece contribuie la eliminarea colesterolului alimentar. De asemenea, fibrele păstrează constant nivelul glicemiei în sânge.
Ştiai că…
O dietă de slăbire bazată pe fibre alimentare scade riscul apariţiei fenomenului yo-yo? Asta pentru că fibrele nu provoacă o pierdere bruscă în greutate şi nu încetinesc metabolismul în încercarea organismului de a-şi face rezerve.
Începe-ţi ziua cu o porţie de fibre ColonHelp şi iaurt! Studiile au arătat că persoanele care consumă fibre la prima masă a zilei au un aport caloric cu 15% mai mic decât cele care nu consumă fibre sau sar peste această masă. La cină, aceeaşi combinaţie îţi asigură o masă săţioasă şi săracă în calorii, exact ce ai nevoie într-o cură de slăbire echilibrată.
Digestie mai bună, tranzit normal
Preparatele tradiţionale româneşti sunt prea dulci sau prea grase şi cu un conţinut caloric exagerat, iar lipsa crudităţilor din meniu face aproape imposibilă digestia normală. Astfel, mesele copioase şi combinaţiile alimentare nepotrivite nu se soldează doar cu câteva kilograme în plus, ci au ca rezultat şi o serie de probleme digestive: crize biliare, balonări, constipaţie, indigestie… şi lista poate continua! Iar digestia îngreunată atrage după sine alte neplăceri. Printre ele sunt lipsa energiei, nervozitatea, insomniile, incapacitatea de concentrare etc. Suplimentarea dietei cu fibre este cea mai bună modalitate de a scăpa rapid şi fără efecte secundare de problemele digestive, dar şi de a-ţi recăpăta rapid energia. Coriandrul, chimenul, oregano şi pătrunjelul din compoziţia ColonHelp contribuie la ameliorarea balonărilor, la reducerea gazelor intestinale şi evitarea indigestiilor, iar fibrele din seminţele de in şi psyllium ajută la funcţionarea normală a tranzitului intestinal, eficienţa lor în tratamentul constipaţiei fiind dovedită şi de numeroase studii medicale.
Cu SilhouetteHelp ţi-e mai uşor să renunţi la dulce!
Dacă te poţi abţine de la orice fel de mâncare, dar nu şi de la dulciuri, SilhouetteHelp îţi va fi de un real ajutor. Datorită ingredientelor conţinute (schinduf, ceai verde, lemn-dulce, păpădie, cătină, gymnema, coriandru, frunze de afin), ceaiul SilhouetteHelp te face să uiţi de chinuitoarea poftă de dulce şi te ajută să duci dieta la bun sfârşit. Din compoziţia ceaiului SilhouetteHelp face parte şi inozitolul, vitamină din grupa B-urilor, cu rol deosebit în metabolizarea grăsimilor. Acest ingredient acţionează împreună cu plantele eficente în curele de slăbire, contribuind la accelerarea arderii grăsimilor.
5 reguli ale slăbirii sănătoase
1. Mese mici şi regulate. Contrar opiniei larg răspândite, înfometarea nu te ajută să ai silueta dorită. Privat de calorii şi de nutrienţii, organismul acumulează tot ce primeşte şi îşi face depozitele necesare susţinerii funcţiilor vitale. Pe de altă parte, mesele echilibrate şi constante reglează metabolismul şi organismul va elimina depozitele care nu îi mai sunt necesare pentru că îl hrăneşti la timp.
2. Mic dejun copios. Dacă ţii neapărat să renunţi la o masă, atunci renunţă la cină. Micul dejun nu este un moft, ci sursa ta de energie pentru prima parte a zilei. Dimineaţa sunt potrivite cerealele, iaurtul, fructele, sucul de fructe sau pâinea prăjită.
3. Hidratare. Aici regulile sunt simple: bea cel puţin 2 litri de apă pe zi şi nu aştepta să ţi se facă sete ca să bei apă. Senzaţia se sete se instalează când deja organismul este uşor deshidratat, iar lipsa lichidelor afectează procesele metabolice şi poate avea ca urmare luarea în greutate, chiar dacă nu mănânci mult.
4. Mişcare. Exerciţiul fizic pune metabolismul la treabă şi te ajută să-ţi păstrezi silueta, asta dacă socotim doar câteva dintre beneficiile sale şi nu neapărat pe cele mai importante. În plus, îţi asigură un nivel energetic ridicat şi îţi dă o stare de bine.
5. Cina înainte de ora 18.00. De ce? Pentru că organismul acumulează sub formă de grăsime toate caloriile în exces. Şi cum seara nu ai nevoie de un aport caloric crescut, asigură-te că iei cina cu cel puţin 3-4 ore înainte de a merge la culcare. Chiar şi aşa, cina trebuie să fie întotdeauna uşoară, pentru că unele alimente (carne grasă şi/sau prăjită) sau unele combinaţii (carne cu cartofi ori orez) au nevoie de câteva ore pentru a fi digerate.