Acasă Metabolism

Metabolism

Metabolismul este un cumul de reacții chimice care se produc în organism, cu scopul de a transforma hrana în energia necesară proceselor celulare. Mai simplu spus, metabolismul este procesul prin care corpul tău transformă în energie tot ceea ce mănânci și ceea ce bei.

Probabil știi și tu că unele persoane se bucură de un metabolism rapid, pe când altele au un metabolism mai lent, și este influențat de factori precum vârsta, sexul, masa musculară sau indicele de masă corporală. Trebuie să știi că un mod excelent de a-l accelera este mișcarea fizică regulată.

Metabolismul poate fi dat peste cap de nivelul crescut al glucozei din sânge. Glucoza joacă un rol important pentru organism, deoarece îți semnalează când ești sătul și stimulează secreția de insulină.

În portofoliul Zenyth vei găsi produse pentru cel mai des întâlnite probleme apărute atunci când metabolismul are de suferit. Alege suplimente alimentare eficiente, formulate cu ingrediente naturale,  indicate pentru controlul glicemiei, rezistență la insulină și chiar pentru diabet.

Reset
Reset

Chaga 500 mg

Extract din ciuperca Chaga, cu 30% polizaharide, pentru susținerea sistemului imunitar. Sursă importantă de antioxidanți. 30 capsule

53,00 lei

Creatine 1000 mg

Creatină monohidrat pentru creșterea performanței fizice și refacerea rezervelor de energie. 60 capsule, 1000 mg

78,00 lei

PHGG

Gumă Guar Parțial Hidrolizată Sunfiber®. Reducerea disconfortului gastrointestinal. 150 g pulbere

99,00 lei

Magnesium Taurate

Magneziu cu biodisponibilitate ridicată, util în boli de inimă, hipertensiune și anxietate. 30 capsule

45,00 lei

Berberine 500 mg

Activator natural al metabolismului. Susține reglarea glicemiei, colesterolului și trigliceridelor și îmbunătățește digestia. 500 mg/capsulă. 60 capsule vegetale

96,00 lei

Cordyceps CS-4

Extract din Cordyceps CS-4, 30% polizaharide, cu efect antioxidant, tonic și de protejare a imunității. 500 mg/capsulă. 60 capsule.

87,00 lei

Silymarin Forte

Hepatoprotector natural. Conține 300 mg de silimarină, echivalent cu 11.000 mg pulbere de armurariu. 30 capsule

Stoc epuizat

33,00 lei

ColonHelp, 480 g

Cel mai iubit produs pentru detoxifiere și slăbire, de la Zenyth! Detoxifiant și reglator intestinal, 100% natural, pulbere, 480 g.

94,00 lei