Acasă Copii

Copii

Dezvoltarea armonioasă a copilului tău ar trebui să fie o prioritate! În teorie, necesarul de vitamine și minerale al unui copil poate fi asigurat exclusiv printr-o alimentație echilibrată, bogată în fructe, legume și fibre. Însă, stilul de viață modern și varietatea mare de alimente fără valoare nutrițională disponibilă pe piață, poate afecta dramatic nivelul de vitamine și minerale pe care copiii le asimilează în organism.

În unele situații, este necesar să completezi aportul de vitamine și minerale prin intermediul suplimentelor alimentare. Ceea ce trebuie să reții este faptul că administrarea suplimentelor la copii trebuie făcută cu precauție, doar la recomandarea medicului sau după ce te consulți cu acesta!

Pentru copilul tău ai nevoie de produse formulate cu doze optime, care asigură necesarul zilnic de nutrienți. Alege suplimentele premium Zenyth, cu formule originale și complexe, pentru imunitatea și creșterea armonioasă a copiilor!

Quercetin Mini

Imunitate, reducerea infecțiilor respiratorii și a simptomelor alergice. Doză potrivită și pentru copii. 30 capsule, 250 mg

37,00 lei

Calciu Marin

Calciu complex din alge marine. 100% vegetal, pentru sănătatea sistemului osos și funcționarea normală a sistemului muscular. 60 capsule vegetale

Reducere 25%

37,50 lei

Magnesium Pidolate

Pidolat de magneziu cu acțiune rapidă, pentru sănătatea sistemului nervos, reducerea oboselii și a migrenelor. 60 capsule.

59,00 lei

AdaptoHelp Complex

Formulă complexă cu efect tonic, pentru susținerea concentrării și memoriei. 30 capsule

Reducere 20%

37,60 lei

Bio Acerola

Supliment alimentar 100% natural, organic, recomandat pentru suplimentarea aportului zilnic de vitamina C și susținerea imunității în sezonul rece. 60 capsule

39,00 lei

ColonHelp Junior, 240 g

SuperFructe și SuperFibre într-un singur produs. Pe gustul întregii familii! Detoxifiant și vitaminizant 100% natural, pulbere, 240 g.

54,00 lei