Acasă Sportivi

Sportivi

Indiferent dacă faci sport de performanță sau ai făcut loc mișcării fizice în viața ta pentru a-ți îmbunătăți starea generală de sănătate, cu siguranță ai nevoie de puțin ajutor. Articulațiile, oasele și mușchii tăi trebuie să fie în cea mai bună formă. În plus, vei vrea și un plus de energie, ca să faci față fără probleme la un nivel crescut de activitate.

La noi găsești formule originale, complexe, pentru mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, vitamine și minerale pentru susținerea nivelului de energie, dar și suplimente alimentare pentru reducerea durerilor și inflamației.

Zenyth te încurajează să ai un stil de viață sănătos și îți oferă soluții pentru obstacolele apărute în desfășurarea activităților fizice. Alege produse premium, formulate cu ingrediente cu eficiență dovedită pentru a susține practicarea sportului de orice fel: acid hialuronic, colagen, condroitină, glucozamină, l-glutamină, MSM, l-arginină, taurină, lizină și magneziu!

Calciu Marin

Calciu complex din alge marine. 100% vegetal, pentru sănătatea sistemului osos și funcționarea normală a sistemului muscular. 60 capsule vegetale

Reducere 25%

37,50 lei

Magnesium Pidolate

Pidolat de magneziu cu acțiune rapidă, pentru sănătatea sistemului nervos, reducerea oboselii și a migrenelor. 60 capsule.

59,00 lei

Creatine 1000 mg

Creatină monohidrat pentru creșterea performanței fizice și refacerea rezervelor de energie. 60 capsule, 1000 mg

78,00 lei

Cordyceps CS-4

Extract din Cordyceps CS-4, 30% polizaharide, cu efect antioxidant, tonic și de protejare a imunității. 500 mg/capsulă. 60 capsule.

87,00 lei

Collagen + Hyaluron

Supliment cu colagen de tip I și III Verisol® și acid hialuronic. Aromă naturală de căpșuni. Pentru piele, păr, unghii, articulații. 150 g pulbere

109,00 lei

Collagen Strawberry

Supliment cu colagen de tip I și III Verisol®. Aromă naturală de căpșuni. Pentru piele, păr, unghii, articulații. 150 g pulbere

95,00 lei

Collagen Pure

Supliment cu colagen de tip I și III Verisol®. Pentru piele, păr, unghii, articulații. 150 g pulbere

95,00 lei