Acasă Probiotice și prebiotice

Probiotice și prebiotice

Au nume asemănătoare, însă prebioticele și probioticele au roluri diferite în organism, ambele fiind importante pentru sănătatea noastră. În timp ce probioticele sunt bacterii vii benefice regăsite în anumite alimente, prebioticele sunt substanțe care provin din unele tipuri de carbohidrați, în special fibre. Mai simplu, prebioticele reprezintă hrana pentru bacteriile benefice.

Consumul unor cantități proporționale de probiotice și prebiotice îți asigură un echilibru perfect al florei intestinale sau microbiomului, lucru care duce automat la îmbunătățirea stării de sănătate.

Din nefericire, pe parcursul vieții, te poți confrunta cu multe situații în care flora intestinală are de suferit, de aceea este nevoie să ai un aport constant atât de probiotice, cât și de prebiotice din suplimente alimentare.

La Zenyth găsești produse cu formule originale, cu ingrediente premium, care te ajută să suplimentezi aportul de prebiotice și probiotice și să restabilești sănătatea intestinală! Alege calitatea Zenyth!

Reset
Reset

PHGG

Gumă Guar Parțial Hidrolizată Sunfiber®. Reducerea disconfortului gastrointestinal. 150 g pulbere

99,00 lei

ColonHelp, 480 g

Cel mai iubit produs pentru detoxifiere și slăbire, de la Zenyth! Detoxifiant și reglator intestinal, 100% natural, pulbere, 480 g.

Reducere 20%

75,20 lei

DigestHelp

Complex de enzime, probiotice și plante aromatice pentru digestie perfectă. 20 capsule gastrorezistente

Reducere 15%
Stoc epuizat

37,40 lei

ColonHelp, 240 g

Cel mai iubit produs pentru detoxifiere și slăbire, de la Zenyth! Detoxifiant și reglator intestinal, 100% natural, pulbere, 240 g.

49,00 lei

ColonHelp BIO

Cel mai iubit produs pentru detoxifiere și slăbire, acum și în varianta BIO! Detoxifiant și reglator intestinal, 100% natural! Pulbere, 480 g.

109,00 lei

Inulin FOS

Fibre prebiotice (inulină) și fructo-oligozaharide (FOS) pentru refacerea florei intestinale, îmbunătățirea digestiei și tranzitului, păstrarea greutății normale, 120 g

35,00 lei