Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 lei

Returnarea produselor

Dacă v-aţi răzgândit şi nu doriţi să folosiți produsele, le puteţi returna şi veți primi banii înapoi.

Potrivit OUG nr. 34/2014, cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un produs/o comandă, în termen de 14 zile calendaristice de la data în care a intrat în posesia fizică a produselor, fără invocarea nici unui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Produsele trebuie returnate în aceleaşi condiţii în care le-aţi primit: în recipientul original, sigilate şi cu eticheta nedeteriorată. Returnarea contravalorii produselor se face doar pentru produsele achiziţionate prin comandă online pe www.zenyth.ro sau telefonică, la numărul 021.3.000.000.

Pentru a vă exercita dreptul de returnare a produselor trebuie să ne informați cu privire la decizia dvs., utilizând o declarație neechivocă, cum ar fi, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, e-mail, un apel telefonic sau folosind formularul de retur disponibil aici.  Folosirea acestui formular nu este obligatorie.

Așadar, ne puteți anunța intenția dvs. prin oricare dintre următoarele modalități:

  • Formular online: Completați formularul disponibil aici. Dacă folosiți această opțiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retur și vă vom contacta pentru stabilirea detaliilor.
  • E-mail: Trimiteți un e-mail pe adresa clienti@zenyth.ro, prin care ne solicitați returnarea unui produs/unei comenzi, urmând ca noi să vă contactăm pentru demararea procedurii de retur.
  • Telefonic: Sunați la call center Zenyth, la numărul 021.3.000.000, și solicitați demararea procedurii de retur.
  • Poștă: Trimiteți o scrisoare cu solicitarea dvs. pe adresa Zenyth Pharmaceuticals, Bd. Nerva Traian nr. 3, et. 1, biroul 5-7, Sector 3, București.

Pentru a respecta termenul-limită de returnare a produselor, este suficient să ne trimiteți solicitarea dvs. înainte de expirarea celor 14 zile, prin una dintre modalitățile de mai sus.

Dacă solicitați returul, vom rambursa contravaloarea produselor nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dvs. Rambursarea poate fi amânată până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Oricare ar fi modul prin care ne anunțați returul produselor, contravaloarea produselor va fi returnată prin una dintre următoarele modalități:

  • Restituire în contul din care a fost efectuată plata (pentru comenzile achitate online cu cardul).
  • Restituire în contul indicat de client sau prin mandat poștal pentru comenzile achitate prin OP sau ramburs.

RAMBURSAREA COMENZILOR PLĂTITE CU CARDUL, dar anulate înainte de expediere: În cazul în care ați efectuat o comandă online și ați plătit-o cu cardul, însă v-ați răzgândit și ați anulat-o din contul de client înainte de a fi expediată către dvs., vom rambursa contravaloarea produselor nu mai târziu de 14 zile de la data anulării.

În orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei rambursări.

Vă rugăm să ne expediați produsele pentru retur pe adresa Depozit Zenyth Pharmaceuticals SRL, Ștefăneștii de Jos, Linia de Centură, nr. 2, tarla 41, parcela 348/1/8, depozit C2, jud. Ilfov. Expediați produsele fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat returul. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. În cazul returului va trebui să suportați taxa de transport, în valoare de 12 lei*.

*Taxa de transport, în valoare de 12 lei, este valabilă pentru returul produselor prin aceeași firmă de curierat prin care ați primit comanda și doar dacă ne solicitați trimiterea unui curier care să ridice produsul/produsele pe care doriți să le returnați.

Sunteți scutit de la plata taxelor de retur în 14 zile în cazul unor produse nesolicitate, deteriorate (din cauza transportului) etc.