De ce ar trebui să consumi germeni de broccoli?

Mark Twain spunea despre conopidă că este o varză cu studii superioare. Din punct de vedere nutrițional, broccoli, ruda celor două, are atunci cu siguranță studii postdoctorale! Și mai valoroși decât planta matură de broccoli sunt germenii de broccoli, în care concentrația de nutrienți este și mai mare, motiv pentru care aceștia sunt considerați unul din cele mai valoroase super-alimente verzi. Germenii de broccoli au demonstrat impresionante capacități antioxidante și chiar antitumorale.

Sulforafanii din broccoli au acțiune antioxidantă și antitoxică

Broccoli a devenit celebru în mod particular datorită studiilor care au analizat capacitățile antitoxice și anticancerigene ale acestei legume. Studiile au demonstrat că valoarea nutritivă a unor cantități mici de astfel de germeni este superioară nutrienților existenți în cantități mai mari de broccoli matur. Germenii de broccoli conțin cantități semnificative de sulforafani, substanțe cu puternică acțiune antitoxică și antioxidantă. De asemenea, consumul acestora sporește protecția naturală a organismului și prin aportul de enzime, care stimulează procesele de detoxifiere din ficat și contribuie astfel la curățarea organismului de toxine.

Germenii de broccoli aduc organismului un suport antioxidant foarte prețios atât pentru protecția de zi cu zi a organismului nostru (supus constant la numeroase surse de poluare), cât și pentru combaterea reacțiilor oxidative și inflamatorii care sunt consecința unor afecțiuni. De acest aport valoros beneficiază întregul organism, de la piele la țesuturile tractului digestiv și cele retiniene. Si să nu uităm de inimă și de vasele de sânge: s-a demonstrat că la baza multor afecțiuni cardiovasculare se află procese oxidative! Germenii de broccoli aduc un binevenit aport concentrat de antioxidanți, precum și fibre, acizi grași esențiali, vitamine (în special vitaminele A și C)  și minerale (calciu, seleniu etc.) ușor asimilabile.

Germenii de broccoli reduc inflamațiile

Tenul frumos și tonifiat cu alimentație sănătoasă se ține! Cremele și tratamentele cosmetice nu sunt suficiente. În schimb, poți contribui din timp la protejarea și hrănirea pielii printr-o alimentație cât mai bogată în alimente vegetale, în mod special așa-numitele super-alimente verzi. Germenii de broccoli conțin și quercitină, un antioxidant natural puternic, ce contribuie la diminuarea inflamațiilor inclusiv de la nivelul pielii care sporește de asemenea protecția antioxidantă a acestor germeni pentru întregul organism.

Include germenii de broccoli în alimentația ta și vei oferi organismului o sursă de substanțe prețioase pentru protecția și regenerarea organismului, la orice vârstă! Încearcă produsul Bio Broccoli Germeni de la Zenyth și te vei convinge! Află aici detalii despre produs!

, ,
Articolul precedent
Cătina, polivitamina din farmacia naturii
Articolul următor
Cum scapi de constipație vara asta?

Related Posts

2 comentarii. Comentariu nou

  • Interesante aceste informatii

    Răspunde
  • Nu se spune nimic despre pericolul consumarii acestora in cantitati mari. Dd ce pe cutie scrie ca trebuie consumate progresiv? Care este riscul daca se consuma prea mult? Am gasit o singura informatie cum ca “modifica structura ADN” dar in ce sens, cum, la ce cantitate…nimic.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu
-