Frumusețe din interior pentru piele, păr și unghii.

Frumusețea începe în momentul în care decizi să fii tu însăți! Frumusețea începe în momentul în care, orice s-ar întâmpla, te simți bine în pielea ta! Îndrăznește să fii frumoasă! Frumusețea vine din interior!

Cum recunoști o femeie frumoasă?

O femeie care zâmbește din toată inima și trăiește intens fiecare clipă. O femeie care pur și simplu debordează de sănătate. O femeie al cărei ten este luminos, radiant și mereu tânăr. O femeie a cărei piele este netedă și plină de strălucire.

Îndrăgita actriță Audrey Hepburn spunea:Pentru a avea ochi frumoși, caută frumosul din alții. Pentru buze frumoase, spune doar cuvinte blânde“. Îndrăznim să venim în completarea lui Audrey Hepburn și să spunem: Pentru ten frumos, luminos și neted, apelează la COLAGEN.

Colagenul în cutie roz…

Așa numesc prietenele noastre produsul Collagen + Hyaluron. Este cel mai iubit produs de colagen din portofoliul Zenyth. Dacă încă nu ai încercat colagenul în cutie roz, ar fi bine să o faci. Este absolut minunat: redă elasticitatea pielii, reduce ridurile și liniile fine, iar datorită adaosului de acid hialuronic, ajută hidratarea pielii din interior. În plus, are un gust plăcut de căpșuni!

Collagen + Hyaluron, nutricosmetic sub formă de pudră, merge foarte bine în shake-uri, smoothie-uri, iaurt sau, pur și simplu, într-un pahar cu apă, atunci când te grăbești și nu ai timp de shake sau smoothie.

…Sau colagenul în cutie albastră

Dacă vrei să încerci altceva, atunci ce-ai spune de colagenul în cutie albastră: Collagen Pure! Cu 3 g de colagen per porția de servire, Collagen Pure ajută din interior pielea, părul și unghiile.

Colagenul îmbunătățește aspectul pielii chiar și în caz de celulită, deoarece contribuie la refacerea matricei extracelulare a pielii. Collagen Pure nu are gust, nu conține niciun fel de aromă! Așadar, poate fi adăugat chiar și în cafeaua de dimineață!

Ai început să observi apariția unor riduri fine pe față? Înseamnă că tenul tău strigă după ajutor!

Femeile produc mai puțin colagen decât bărbații. Astfel se explică de ce în cazul femeilor, ridurile apar mai devreme decât în cazul bărbaților. Imaginează-ți că o femeie pierde aproximativ 1% din colagen în fiecare an! În jurul vârstei de 50 de ani, o femeie a pierdut aproape jumătate din cantitatea de colagen din piele.

Pielea este alcătuită dintr-o rețea de fibre proteinice (colagen, elastină), încorporate într-un fluid de glicozaminoglicani (acid hialuronic). Apariția ridurilor este determinată de degradarea colagenului, elastinei, acidului hialuronic. Pentru refacerea structurii pielii este esențială diminuarea ritmului în care acești compuși se degradează.

Collagen + Hyaluron este o asociere inspirată de colagen și acid hialuronic pentru încetinerea apariției ridurilor.

Colagenurile Zenyth conțin un colagen special

Ambele produse – atât Collagen + Hyaluron, cât și Collagen Pure – conțin un complex special de peptide de colagen bioactiv hidrolizat Verisol®.

De ce peptide de colagen? Explicația este simplă: pentru a fi absorbită de către organism, molecula de colagen trebuie spartă în particule mai mici. Acest proces poartă numele de hidroliză. Hidrolizarea moleculei de colagen asigură absorbția optimă a colagenului din produsele Zenyth.

Ce este colagenul Verisol®?

Verisol® este un colagen special, un COLAGEN PATENTAT, de calitate germană.

Peptidele bioactive de colagen Verisol® sunt obținute printr-un proces patentat de hidroliză a colagenului de tip I și III. Colagenul de tip I și III este o componentă principală a pielii, tendoanelor, ligamentelor, cartilajului articular și discurilor intervertebrale. În procesul de digestie, o parte din peptidele existente în colagenul hidrolizat sunt descompuse în aminoacizi, care sunt apoi absorbiți de fluxul sangvin și utilizați de organism pentru sinteza de colagen. O altă parte dintre aceste peptide sunt transportate intacte prin mucoasa intestinală și sunt depozitate inclusiv în piele.

Cum acționează colagenul? Peptidele bioactive de colagen hidrolizat Verisol® stimulează celulele fibroblaste din stratul dermic al pielii pentru a crește producția internă de colagen. Rezultatul este o producție internă de colagen considerabil mai mare, suplinind sau înlocuind colagenul care se pierde din cauza vârstei, a modificărilor hormonale sau din cauza factorilor de mediu și stil de viață (poluare, fumat, expunere excesivă la soare, alimentație dezechilibrată).

Spre deosebire de o cremă, care acționează doar asupra stratului exterior al pielii, un supliment cu colagen acționează din interior.

Verisol®: cel mai utilizat colagen în produsele de beauty!

Colagenul Verisol® este cel mai utilizat, dar și cel mai studiat colagen din produsele de beauty. Femeile care au folosit colagen Verisol® pentru minimum 4 săptămâni au observat un ten mai ferm și mai hidratat și o reducere a ridurilor și liniilor fine. Efectul benefic al colagenului Verisol® se manifestă într-o structură îmbunătățită a suprafeței pielii, în reducerea celulitei, dar și în creșterea mai rapidă a unghiilor și părului.

Verisolul® reduce ridurile și crește nivelul colagenului în piele

Un studiu efectuat pe 100 de femei, cu vârsta în jur de 55 de ani, a arătat că administrarea orală a 2,5 g Verisol® pe zi reduce semnificativ ridurile după 4 săptămâni și conduce la creșterea nivelului colagenului în piele, cu până la 60%.

Sursa: Oral Intake of Specific Bioactive Collagen Peptides Reduces Skin Wrinkles and Increases Dermal Matrix Synthesis Proksch E., Schunck M., Zague V., Segger D., Degwert J., Oesser S. Skin Pharmacol Physiology, December 2013

Doza zilnică de colagen Verisol® folosită în studii a fost de 2500 mg. Colagenurile Zenyth îți furnizează această doză și chiar un pic în plus în porția zilnică:

 • Collagen + Hyaluron: 2860 mg colagen + 100 mg acid hialuronic
 • Collagen Pure: 3000 mg colagen

5 beneficii ale colagenului de care te poți bucura și tu!

 1. Reducerea ridurilor și liniilor fine.
 2. Redarea elasticității și flexibilității pielii.
 3. Hidratarea tenului din interior.
 4. Întărirea firului de păr și a unghiilor.
 5. Bonus: menținerea elasticității și flexibilității articulațiilor.

Ce trebuie să știi despre administrarea colagenului pentru beneficii maxime?

Suplimentele cu colagen pot fi luate atât dimineața, cât și seara. Ultimele recomandări merg către administrarea seara, pentru că în timpul somnului, corpul intră pe modul recuperare/refacere, ceea ce înseamnă că utilizează mai bine colagenul pentru refacere de la nivel celular. Doza zilnică de colagen: 1-2 lingurițe dozatoare (3-6 g produs).

De ce să alegi Colagenurile Zenyth?

 1. Colagen de cea mai bună calitate, colagen patentat, calitate germană – Verisol®.
 2. Doza optimă per porția de servire: 2860-3000 g.
 3. Administrare ușoară: în orice băutură (smoothie, shake, chiar cafea), în amestec cu iaurt la micul dejun sau cină, în rețete de antreuri sau deserturi.
 4. Gust plăcut de căpșuni (Collagen + Hyaluron) sau fără gust (Collagen Pure).
 5. Produse CURATE! Fără excipienți, fără arome artificiale. Aroma de căpșuni din Collagen + Hyaluron este naturală, iar îndulcitorul folosit este, de asemenea, natural: stevia. Produsele nu conțin lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, alți aditivi chimici!

Nu te speria atunci când te uiți în oglindă și vezi câte un rid pe ici, pe colo. Ridurile confirmă că ai zâmbit sau că te-ai încruntat, că ai râs din tot sufletul sau ai plâns, într-un cuvânt că ai trăit intens!

Continuă să trăiești frumos, să te bucuri de fiecare experiență. De riduri se ocupă COLAGENUL. Dacă ai încredere în tine, totul este posibil. Îndrăznește să fii frumoasă!

Supliment cu colagen de tip I și III Verisol® și acid hialuronic. Pentru piele, păr, unghii, articulații.
150 g pulbere, Preț: 109 lei
Supliment cu colagen de tip I și III Verisol®. Pentru piele, păr, unghii, articulații.
150 g pulbere, Preț: 95 lei