Acerola, fructul care alungă răcelile

Știai că există un fruct care conține mai multă vitamina C decât citricele? Ei bine, da! Acest fruct este acerola sau vișina de Barbados, câteva fructe de acerola acoperă necesarul zilnic de vitamina C al unui adult.

Acerola conține nu doar vitamina C, ci și alți antioxidanți naturali: vitamina A, tiamină, riboflavină și niacină, magneziu, acid pantotenic, antocianidine. Toate aceste substanțe antioxidante acționează sinergic în organism, efectul fiind mai bun decât în cazul oricăror suplimente de vitamine sau minerale luate separat.

Apelează la acerola pentru imunitate mai bună…

Ai nevoie de mai multă energie fizică? Răcești frecvent și te refaci lent după diferite infecții? Aii probleme gingivale sau un ten cu aspect obosit și devitalizat? Pentru toate aceste probleme, acerola poate fi un ajutor foarte util, datorită conținutului de vitamina C.

Vitamina C este necesară organismului pentru sinteza colagenului, care susține elasticitatea pielii și a țesuturilor interne, iar activitatea antioxidantă îmbunătățește răspunsul organismului față de infecții și totodată stimulează regenerarea celulară.

Știai că în majoritatea afecțiunilor cronice, de la cele cardiovasculare la cele inflamatorii, pacienții au în general un nivel ridicat al stresului oxidativ? Sporirea protecției antioxidante s-a dovedit benefică în stimularea mecanismelor de apărare ale organismului.

Acerola este un ajutor prețios și pentru persoanele care fac multă mișcare, pentru sportivi, deoarece ajută la îmbunătățirea rezistenței la efort. Efortul fizic intens înseamnă arderi metabolice și activitate pro-oxidativă. O cură cu acerola ajută organismul să valorifice mai bine energia și să elimine mai eficient reziduurile. Nu evita acest superfruct nici în perioadele de astenie sau de stres și suprasolicitare generală!

Știați că acidul clorogenic din acerola poate ajuta la reglarea glicemiei, motiv pentru care poate fi un adjuvant util în managementul al diabetului?

 …dar și pentru un ten mai luminos

 Proteina esențială din piele și din alte țesuturi interne (vase de sânge, ligamente, dinți) este colagenul. O dată cu vârsta și sub influența diferitor factori asociați mediului și stilului de viață, producția de colagen scade, iar organismul are nevoie de ajutor din afară pentru a produce colagen. Vitamina C din acerola stimulează producția de colagen în organism, fiind utilă pentru menținerea tinereții și frumuseții pielii.

Expunerea la soare, indiferent de anotimp, dar mai ales vara, are un efect de îmbătrânire și pătare a pielii. Acerola conține polifenoli care s-au dovedit eficienți în diminuarea hiperpigmentării pielii produse de razele ultraviolete. Aportul de antioxidanți echivalează cu o protecție suplimentară, din interior, a pielii.

Vrei o imunitate mai puternică? Vrei un plus de energie? Un ten mai sănătos și mai luminos? Datorită vitaminei C, Acerola poate fi soluția să eviți răcelile iarna, să uiți de oboseală și stres și să arăți minunat la orice oră!

Te poți bucura de toate acestea cu ajutorul produsului Bio Acerola de la Zenyth! Află detalii despre produs!

, , ,
Articolul precedent
Ciuperca Shiitake, pentru o inimă sănătoasă
Articolul următor
Germenii de grâu, în topul alimentelor care combat astenia

Related Posts

1 comentariu. Comentariu nou

  • todirut aneta
    10 august 2018 15:52

    ce pot sa iau sa scap de suprainfectiile bronhilor-bronsectozii?Astept un raspuns de la dvs.informandu-va ca iau anticoagulante.Va multumesc

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu
-