Acasă Imunitatea este vitală în această perioadă!

Imunitatea este vitală în această perioadă!

Zilele acestea, știrile despre coronavirus ne-au ocupat mare parte din timp. Cu toții trecem prin momente de panică, de furie, de teamă, de neputință, de deznădejde. Nu știm încă rezolvarea acestei situații, nu știm cum vom ieși de aici. Știm însă că sunt lucruri care depind de noi și pe care le putem face cât mai bine posibil. Perioada aceasta este o lecție care ne învață ceea ce părea că uitasem: cât de frumos este să îi ai pe cei dragi aproape, cât de bine este să te oprești din goana de fiecare zi și să fii tu cu tine, să te gândești la ce contează cu adevărat.

Cel mai important în aceste zile este să îi avem pe cei dragi alături. Eforturile noastre trebuie să se concentreze în a-i proteja pe ei și pe cei din jurul nostru. Ceea ce putem face pentru alții este ceea ce ar trebui să ne facă să mergem mai departe.

Noi, Zenyth, suntem în continuare alături de tine. Încercăm să îți oferim în continuare produse bune pentru susținerea imunității, încercăm să suplimentăm stocurile și îți garantăm că nu facem rabat de la calitatea cu care te-am obișnuit. În ciuda știrilor contradictorii care au circulat în ultima vreme, există nu doar speranțe, ci și studii care arată că suplimentele alimentare pot ajuta sistemul de apărare al organismului în această perioadă. Imunitatea este vitală în lupta împotriva oricărui virus.

Suport nutrițional pentru imunitate

ImmunoHelp: Formulă din plante cu efect antiviral și antibacterian

ImmunoHelp este o formulă complexă, care poate fi folosită atât preventiv, pentru întărirea imunității, cât și în formele acute ale răcelilor și gripei, pentru reducerea simptomelor. Preventiv pot fi luate câte 2 capsule pe zi, timp de 14 zile. În formele acute ale virozelor pot fi luate până la 6 capsule pe zi, în prize de câte două, dar nu mai mult de 7 zile.

Vitamina C: vitamina imunității de la mic la mare

Rolul vitaminei C de întărire a imunității este binecunoscut. Medicii chinezi au tratat pacienții cu COVID-19 cu vitamina C intravenos, în doze de până la 25 g/zi. În condiții normale, o doză de 1-2 g pe vitamina C pe zi este suficientă pentru menținerea imunității.

Vitamina D3: vitamina soarelui, pentru imunitate pe termen lung

Vitamina D este absolut necesară pentru un sistem imunitar puternic. Studiile au arătat că persoanele cu deficit de vitamina D sunt mai predispuse la gripă sau răceală. Nivelul normal de vitamina D trebuie să fie undeva în jurul a 30 ng/dl, cu toate acestea, specialiștii în medicină funcțională arată că nivelul optim ar trebui să fie cât mai aproape de 50 ng/dl. În această perioadă, o doză de 2000 UI vitamina D3 pe zi ar trebui să fie suficientă pentru o persoană adultă.

Ganoderma Reishi Bio: imunomodulator 100% natural, 100% organic

Ciuperca Ganoderma sau Reishi, cunoscută și drept ciuperca nemuririi, întărește imunitatea, reduce oboseala, reduce inflamația în organism. Ganoderma crește rezistența la infecții sau alergii, iar rezultatele sunt pe termen lung.

Quercetina: antioxidant, antiinflamator și antialergic, 100% natural

În răceală sau gripă, simptomele alergice se acutizează de cele mai multe ori la persoanele sensibile. Studii recente au arătat că quercetina este utilă în prevenția și chiar tratarea infecțiilor virale. Quercetina are acțiune antioxidantă, antiinflamatoare, imunomodulatoare și antihistaminică. Pe lângă aceste proprietăți, studii in vitro și in vivo au demonstrat potențialul antiviral al quercetinei pe o serie de virusuri, printre care și virusul gripal. În perioada următoare este anunțat startul unor studii clinice despre efectul quercetinei chiar în terapia COVID-19.

Probioticele: echilibrul florei intestinale pentru susținerea imunității

O floră intestinală echilibrată este o barieră majoră în protecția contra agenților patogeni. Flora intestinală este, de altfel, baza imunității. În această perioadă, un supliment cu 10-20 miliarde de colonii de bacterii lactice per capsulă poate fi de ajutor. Studiile au arătat că tulpinile benefice pentru imunitate sunt Lactobacillus plantarum și unii bacili sporulați, de tipul Bacillus coagulans sau Bacillus subtilis natto. Aceste tulpini se regăsesc, alături de alte bacterii utile, în suplimentul Colobiotic.

Omega 3: pentru protecție imunitară

Un remediu binecunoscut pentru sănătatea inimii, dar și pentru o imunitate bună este uleiul de pește bogat în omega 3. Consumate ca parte a unei diete echilibrate, capsulele cu omega 3 susțin imunitatea pe termen lung. Produsul Omega 3 Marinol conține 1000 mg ulei de pește pre-metabolizat. Pre-metabolizarea cu lipază face ca uleiul de pește să se asimileze mai bine, fără a determina reflux, regurgitații sau gust neplăcut după administrare.

Curcumina: antiinflamator natural și protector pulmonar

Curcumina, extractul din rădăcina de turmeric, este un antiinflamator natural și protector pulmonar. Studiile vorbesc despre potențialul antifibrotic al curcuminei, despre efectul de scădere a presiunii arteriale pulmonare și efectul de combatere a hipoxiei. Curcumin with Meriva® este un extract patentat de turmeric pe suport de lecitină, care poate fi folosit pe termen lung ca antiinflamator. Datorită asocierii cu lecitină, extractul de turmeric se asimilează de 29 de ori mai bine decât un extract obișnuit.

Goldenseal: cea mai studiată plantă cu efect antibacterian natural

Goldenseal susține apărarea naturală a organismului, are acțiune antibacteriană, antivirală naturală. De asemenea are efect antispastic și andiareic. Aceste efecte se datorează berberinei, substanța activă din Goldenseal. Berberina are un spectru larg de acțiune, inhibând multiplicarea unor bacterii precum: Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogene, Helicobacter pylori, Chlamydia trachomatis, Escherichia coli. Produsul Goldenseal conține un extract standardizat cu 10% berberină, concentrația optimă pentru susținerea imunității.

Frunzele de măslin împiedică multiplicarea bacteriilor și virusurilor

Frunzele de măslin conțin două substanțe – oleuropeina și hidroxitirosolul – care stimulează sistemul natural de apărare al organismului, pe două căi. În primul rând, stimulează fagocitoza, procesul prin care celulele sistemului imunitar distrug microorganismele patogene. În al doilea rând, frunzele de măslin împiedică bacteriile și virusurile să se multiplice și să cauzeze infecții. Produsul Olive Leaf conține un extract standardizat cu 20% oleuropeină, substanța activă pentru protecția imunității.

Seleniul îmbunătățește răspunsul sistemului imunitar

Există studii care susțin că deficitul de seleniu poate favoriza mutațiile virale. Pentru a preveni aceste mutații și pentru a îmbunătăți răspunsul imun în cazul infecțiilor respiratorii, dieta noastră trebuie să conțină seleniu, din fructe de mare, ciuperci, ouă, nuci de Brazilia sau suplimente alimentare, cum sunt Seleniu 200 sau Resveratrol cu Seleniu.

Împreună vom reuși să depășim această perioadă

În încheiere dorim să îți mai oferim câteva informații utile în această perioadă:

  • Facem toate eforturile ca suplimentele de care ai nevoie să ajungă la tine la timp. Magazinul nostru online Zenyth.ro funcționează în regim normal. Poți comanda de acasă, iar produsele ajung la tine în siguranță, prin curier. Dacă întâmpini orice dificultate, colegele noastre de la Call Center (tel. 021.3.000.000) sunt gata să te ajute.
  • Fabrica noastră are implementat sistemul integrat de management calitate-siguranță alimentară SR EN ISO 9001:2015, ISO 22000:2005, care implică măsuri stricte de igienă.

Știm că este greu cu tot noianul de știri al ultimelor zile. Însă te rugăm să te informezi doar din surse credibile. Și chiar dacă stai acasă, nu îți neglija stilul de viață: mănâncă sănătos, fă câteva exerciții fizice zilnic, respectă-ți programul de somn și lasă-ți timp pentru tine și cei dragi!

Sperăm că sunteți bine și tu, și cei dragi. Vă dorim multă sănătate și haideți să găsim putere să trăim aceste zile cu speranță, nu cu teamă!

Pe curând!

Articole recomandate