Top 3 trucuri să slăbești sănătos după Paști

Mesele copioase de Paști te lasă aproape an de an cu câteva nesuferite kilograme în plus… Și asta, ghinion, după ce abia ai reușit să mai dai jos din cele acumulate peste iarnă! Nu te îngrijora, acum îți poți recupera silueta fără să te înfometezi și fără să-ți dai metabolismul peste cap! Și, cel mai important, fără atât de temutul efect yo-yo care îți dădea atâtea bătăi de cap până acum! Practic, nu vei mai pune la loc kilogramele odată pierdute!

Știai că, pentru a-ți reveni, cea mai bună soluție este o cură de detoxifiere? Detoxifierea și slăbirea merg mână în mână, de aceea nutriționiștii recomandă o cură de detoxifiere persoanelor care își doresc să slăbească. Explicația este simplă: eliminarea toxinelor din organism accelerează metabolismul, îmbunătățind arderile și făcând slăbitul mult mai ușor.

Iată de ce ți-am pregătit un top 3 trucuri extrem de utile pentru tine, ca să te detoxifici și să slăbești sănătos după sărbători.

1. Începe ziua cu un mic dejun sănătos!

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, de aceea e vital ca alimentele pe care le consumi dimineața să fie sănătoase. Nutriționiștii îți recomandă un mic dejun bogat în fibre, aportul de fibre în cura de slăbire fiind la fel de important ca aportul caloric.

Începe ziua cu un iaurt sau un smoothie amestecat cu o linguriță de ColonHelp! Odată ajunse în stomac, fibrele ColonHelp se umflă cu apă, absorb toxinele și, în același timp, dau sațietate și scad pofta de mâncare. Astfel tu vei scăpa de chinul din alte cure de slăbire când îți era foame constant și erai tentată să ronțăi ceva între mese.

ColonHelp este cea mai eficientă combinație de fibre solubile și insolubile de pe piață, care pot fi folosite pe termen lung! Cu ColonHelp silueta ta are doar de câștigat. Fibrele solubile din ColonHelp elimină toxinele, dar și o parte a grăsimilor înainte ca acestea să fie absorbite din tubul digestiv în organism, împiedicând astfel formarea depozitelor adipoase. Pe de altă parte, fibrele insolubile din ColonHelp accelerează tranzitul intestinal, micșorând timpul de absorbție a nutrienților și reducând încărcătura calorică a meselor.

Cu alte cuvinte, grăsimile nu mai au timp suficient să se depună sub forma atât de inesteticilor „colăcei”. Spune „Adio, colăceilor” cu ColonHelp!

2. Consumă cel puțin 2 litri de apă pe parcursul zilei!

În orice cură de detoxifiere și slăbire, consumul de apă este unul dintre secretele succesului. În caz că nu știai, arderea grăsimilor crește cu cel puțin 30% dacă bem două pahare înainte de masă! Consumul de apă înainte de masă pregătește stomacul pentru digestie. Așa că hidratează-te de-a lungul zilei și nu confunda setea cu foamea!

3. Încheie ziua cu o cină sănătoasă și săracă în calorii!

De câte ori nu ai auzit că după ora 18 nu trebuie să mai mănânci nimic dacă ții la siluetă? Foarte multe persoane renunță de tot la cină. Totuși, este bine să nu mai mănânci nimic seara? Răspunsul specialiștilor este „nu“, fără doar și poate.

Nu-i așa că ți s-a întamplat des ca, deși nu ai mâncat nimic după ora 18:00, să constați că stratul adipos nu s-a diminuat, ba din contră, câteodată chiar a crescut? Iată explicația:

Corpul tău are nevoie de energie noaptea, energie pe care și-o va lua cel mai probabil din mușchi, nu din depozitele de grăsime. Astfel, vei pierde în principal masă musculară, nu grăsimi, iar la finalul curei vei realiza că toate sacrificiile au fost în zadar.

Pentru a-ți recăpăta silueta este recomandată o cină ușoară. Și dacă tot ai început ziua cu fibre, de ce nu ai termina-o la fel?! Fibrele ColonHelp, în amestec cu iaurt natural sau smoothie de legume, constituie o cină sănătoasă și săracă în calorii, recomandată celor care vor să scape de kilograme.

Atenție! Nu lua ColonHelp mai târziu de ora 18, pentru a avea timp să mai bei ceva apă înainte de culcare.

Apelează la ColonHelp pentru a-ți recăpăta silueta după sărbători! Poți scăpa de kilogramele în plus fără să te înfometezi sau să îți pui în pericol sănătatea! Și, cel mai important, nu le vei pune imediat înapoi!

ColonHelp, ajutorul tău cel mai prețios în cura de slăbire!

, ,
Articolul precedent
Postul și detoxifierea
Articolul următor
Cum revii în formă după sărbători

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu
-