Ești stresat? Anxios? Te simți copleșit de tot ce ți se întâmplă? Scapă de stres! Simplu și natural!
Ai la îndemână o metodă 100% naturală și puternică:
- Pentru a îmbunătăți răspunsul organismului la stres.
- Pentru a reduce nivelul de stres și anxietate.
- Pentru a stimula creierul.
- Pentru a-ți asigura o stare de bine.
- Pentru a avea mai multă energie.
Plus…
- Pentru o inimă mereu tânără și un nivel normal al colesterolului.
- Pentru a preveni îmbătrânirea precoce.
- Pentru a asigura funcționarea corectă a sistemului imunitar.
Metoda se numește Omega 3 și este calea spre echilibrul tău interior, potrivit studiilor recente.
Stresul… Prieten și dușman
Stresul generat de pericol, muncă sau boală este normal și esențial pentru supraviețuirea noastră, cu condiția să nu depășească un anumit grad de intensitate. Pentru a controla mai bine momentele când stresul trece dincolo de limita normală, natura a creat un ingredient minunat – acizii esențiali omega 3. Studii recente confirmă acest lucru! Un studiu efectuat la Universitatea Laval din Canada a arătat că o dietă bogată în omega 3 protejează neuronii și memoria, reducând stresul și prevenind chiar bolile neurodegenerative (Alzheimer și Parkinson).
Omega 3 pe placul creierului
Creierul cântărește doar 2% din greutatea corpului. Chiar și așa, creierul nu este deloc un organ mai puțin gurmand decât celelalte.
Creierul utilizează 20% din aportul caloric zilnic. Peste 50% din masa creierului este reprezentată de grăsimi, aproximativ 70% dintre acestea fiind acizi grași esențiali omega 3. Imaginează-ți ce s-ar întâmpla dacă creierul tău ar suferi din cauza dietei!
Prof. dr. Frederic Calon, coordonatorul studiului de la Universitatea Laval, arată că membranele neuronilor îmbătrânesc dacă nu primesc omega 3. Acesta continuă afirmând că grăsimile omega 3 stimulează producția unei proteine care previne degradarea funcțiilor mentale specifică Alzheimerului.
De unde iei omega 3?
Mai mult ca sigur vei spune că din pește. Dar… Știai că acizii grași omega 3 sunt produși doar de plante? Vertebratele nu și-au dezvoltat niciodată abilitatea de a sintetiza acizi grași omega 3 sau și-au pierdut această abilitate în timpul evoluției. Cele mai bogate surse de omega 3 sunt algele marine, semințele de in, nuciferele. Bineînțeles, și peștele este sursă de omega 3, doar că la pește e o altă poveste. Algele sunt niște plante unicelulare care folosesc energia solară pentru a transforma dioxidul de carbon și apa în substanțe biochimice complexe, printre care și acizii grași omega 3. Animalele mici de apă – creveții, peștii mici – se hrănesc cu alge, asimilând astfel omega 3. Peștii mari se hrănesc cu creveți și pești mici, iar omul se hrănește cu pește. În acest fel, ajung acizii omega 3 în dieta noastră.
Pentru a-ți asigura doza optimă de omega 3 pentru funcționarea creierului consumă nu doar pește, ci și semințe de in, nucifere.
Organizația Mondială a sănătății a stabilit necesarul zilnic de omega 3 la 1,3-1,5 grame zilnic. Doar astfel sistemul nervos și cel cardiovascular vor funcționa la capacitate maximă.
ColonHelp: 1900 mg omega 3/16 g produs!
Dacă nu reușești să îți asiguri necesarul de omega 3 din dietă, poți apela la un supliment alimentar. ColonHelp reprezintă o soluție excelentă!
Doza zilnică de ColonHelp (16 g) îți furnizează 1900 mg omega 3 de cea mai bună calitate, provenit din semințele de in!
Alegerea e la tine! Introdu în dietă omega 3 și vei simți diferența!