1. Prima pagină
  2. Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Produsele pot fi comandate direct pe site-ul www.zenyth.ro sau telefonic, prin call center Zenyth, la numărul 021.3.000.000 (număr cu tarif normal).

Plata se efectuează ramburs sau online, cu cardul. În cazul comenzilor pentru care ați ales metoda de plată Ramburs, contravaloarea produsului achiziționat o veți plăti la curier, în momentul livrării comenzii.

Comenzile sunt livrate prin curierat rapid.

Livrările se fac de luni până vineri, între orele 9-18. Produsele sunt livrate în 1-2 zile lucrătoare de la data efectuării comenzii. Comenzile efectuate până la ora 15 sunt livrate în ziua următoare, cu excepția week-end-urilor și a sărbătorilor legale.

Pentru comenzi de minimum 120 de lei, transportul este GRATUIT. Pentru comenzile sub 120 de lei se percepe o taxă de transport de 12 lei.

Da, produsele pot fi achiziționate și din farmacii și magazine naturiste partenere.

    Există mai multe posibilități de a găsi produsul dorit:

  • Puteți căuta produsul dorit prin motorul de căutare din site.
  • Puteți intra în pagina PRODUSE, unde sunt listate toate produsele.
  • Puteți folosi meniul principal din homepage, acolo unde sunt listate categoriile de produse. Aici puteți găsi produsele grupate după categorie sau acțiunea acestora pentru sănătate.

Dacă v-aţi răzgândit şi nu doriţi să folosiți produsele, le puteţi returna şi veți primi banii înapoi. Produsele trebuie returnate în aceleaşi condiţii în care le-aţi primit: în recipientul original, sigilate şi cu eticheta nedeteriorată, în termen de 14 de zile de la data efectuării comenzii*. Banii nu sunt returnaţi în cazul produselor desigilate sau cu eticheta deteriorată*.
* Returnarea contravalorii produselor se face doar pentru produsele achiziţionate prin comandă online sau telefonică (cf. OG 34/04.07.2014 privind drepturile consumatorilor).

Pentru a anula o comandă sau a returna un produs, puteți suna la call center Zenyth, la numărul 021.3.000.000 sau puteți trimite un e-mail pe adresa clienti@zenyth.ro.

Da, produsele Zenyth sunt suplimente alimentare și sunt avizate și notificate de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului (SNPMAPS) din cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București. SNPMAPS este serviciul care întocmește studii și efectuează teste privind suplimentele alimentare, produsele alimentare dietetice, ecologice și cu destinație specială.

Cumpărăturile în magazinul online sunt deosebit de sigure, iar datele personale sunt protejate. Zenyth Pharmaceuticals este operator date cu caracter personal, înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter personal sub numărul 17057.