Vrei mai multă energie? Încearcă un smoothie cu BioGreens!

Bun găsit! Sunt Simona de la Zenyth și aș vrea să vorbim despre o stare cu care sigur v-ați confruntat. Mă refer la starea aceea în care te urmărește oboseala, indiferent ce ai face. Te culci obosit, te trezești obosit, ai nevoie de cafea pentru a pune piciorul jos din pat, cele mai mici activități te lasă vlăguit. Așa că eviți să ieși în oraș, la muncă ai dificultăți de concentrare chiar și la taskuri mai simple și, în ciuda oboselii, îți este destul de greu să adormi.
Iată de ce astăzi vă invit să stăm liniștiți – cu soțul sau soția, cu părinții sau copii, cu oricine vă face plăcere, să vorbim despre cum putem combate stările pe care tocmai le-am descris și să savurăm împreună un smoothie cu BioGreens de la Zenyth! Fiecare are libertatea de a-l prepara așa cum dorește. Îl poți amesteca cu kiwi și lămâie, fructe de pădure, pere, mere, portocale și chiar cu iaurt sau kefir. Important este efectul obținut. Cei care l-au folosit au observat o creștere semnificativă a nivelului de energie și au putut chiar să renunțe la cafea sau să diminueze cantitatea consumată.
BioGreens este un superfood bio, sub formă de pudră sau capsule, care îmbină proprietăţile energizante, alcalinizante şi antioxidante ale germenilor de broccoli și orz, ale grâului și orzului verde, cu efectele anti-aging şi detoxifiante ale algelor verzi – chlorella și spirulina. Acţiunea antioxidantă, regenerantă şi energizantă este dată în principal de acerola sau vișina de Barbados, foarte bogată în Vitamina C. Germenii de broccoli și orz sunt o explozie de vitamine și minerale, chlorella reduce efectele negative ale ale stresului și menține în limitele normale colesterolul, iar spirulina elimină stările de oboseală.
Astfel, BioGreens merge de minune pentru alungarea stărilor de oboseală și de lipsă de energie și ne crește rezistența la efort. Datorită rolului alcalinizant, combate aciditatea gastrică. Și cum dieta de primăvară ne dă puțin stomacul peste cap, un astfel de antiacid natural este ideal. Capacitatea de a lupta împotriva radicalilor liberi a pudrei pentru smoothie-uri BioGreens este extraordinară.
Efectele pudrei BioGreens diferă în funcție de modul în care o administrezi. Dacă îți dorești un plus de energie, este indicat consumul în timpul mesei. Pentru alcalinizarea și reducerea acidității, consumă BioGreens după masă, iar pentru slăbit este ideală administrarea înainte de masă. Astfel îmbunătățește digestia și reduce pofta de mâncare.
Sper să vă placă BioGreens și abia aștept să îmi povestiți cum a fost pentru voi experiența cu acest produs. Pentru mai multe detalii, puteți consulta site-ul Zenyth.ro, Zenyth cu Y. Până data viitoare să aveți multă energie și poftă de viață. Pe curând!

Articolul precedent
Ten și păr cu tendință de îngrășare? Rezolvă problema în mod natural!
Articolul următor
3 soluții surprinzătoare contra stresului

Related Posts

No results found

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu