Top 3 suplimente utile în tiroidita Hashimoto

Bun găsit! Sunt Simona de la Zenyth și astăzi vă propun un subiect dificil: tiroidita Hashimoto și deficiențele de nutrienți care apar în acest caz.

Simptomele neplăcute din tiroidita Hashimoto sunt cauzate nu doar de nivelul scăzut sau crescut al unor hormoni, ci și de unele intoleranțe alimentare, de rezistența scăzută la stres, de probleme în detoxifierea organismului, de deficite nutriționale. Iată de ce ți-am pregătit un top 3 al suplimentelor utile în boala Hashimoto!

Primul în top este Seleniul. Deficitul de seleniu este foarte frecvent în boala Hashimoto și se manifestă prin anxietate crescută, oboseală, stări depresive. S-a demonstrat că o doză zilnică de 200 micrograme de seleniu poate contribui la creșterea nivelului de energie. În plus, seleniul reduce nivelul anticorpilor tiroidieni. Pentru aceasta îți recomand produsul Seleniu 200 de la Zenyth. Cu doza optimă de seleniu per capsulă, produsul Zenyth te ajută să controlezi mai bine simptomele tiroiditei Hashimoto.

Pe locul al doilea în top este Vitamina D. Studiile arată că în 60 până la 90% dintre cazurile de Hashimoto se înregistrează deficitul de Vitamina D. Deficitul a fost corelat în multe cazuri cu prezența anticorpilor tiroidieni. Iată de ce nu trebuie să te surprindă că un supliment cu vitamina D îți poate îmbunătăți starea de spirit, în același timp cu reducerea anticorpilor tiroidieni. Cu o doză de 2000 unități per capsulă, suplimentul de Vitamina D3 de la Zenyth este ceea ce îți trebuie.

În top 3 nutrienți necesari pentru sănătatea tiroidei se află și acizii grași esențiali omega 3. Aceștia au proprietăți antiinflamatoare în tiroiditele autoimune. Și aici avem nevoie de un supliment de calitate, ținând cont de faptul că dieta noastră este săracă în omega 3 antiinflamator, dar bogată în omega 6 pro-inflamator.

Omega 3 Marinol de la Zenyth este un supliment cu 1000 miligrame ulei de pește per capsulă, util atât celor care au probleme cu colesterolul, cât și celor care suferă de Hashimoto. Ce are deosebit produsul de la Zenyth este folosirea unui ulei de pește special – un ulei pre-metabolizat (pre-digerat, mai pe înțeles), cu lipază. Aceasta înseamnă că uleiul de pește este foarte bine tolerat și nu vei avea probleme de reflux sau gust neplăcut după administrare.

Mai multe informații despre suplimente poți afla pe site-ul Zenyth.ro, Zenyth cu Y. Iar dacă ai întrebări poți să ni le trimiți aici sau pe Facebook.

Pe curând!

Articolul precedent
Colobiotic: probiotice pentru colon și reglarea rapidă a tranzitului
Articolul următor
Ten și păr cu tendință de îngrășare? Rezolvă problema în mod natural!

Related Posts

No results found

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu