Ten și păr cu tendință de îngrășare? Rezolvă problema în mod natural!

Bun găsit! Foarte multe femei și bărbați se luptă cu efectele incomode și inestetice ale tenului și părului gras. Apelează de obicei la remedii exclusiv cosmetice și își declară lupta pierdută. Se resemnează cu faptul că machiajul va fi impecabil cel mult o oră și că trebuie să își spele părul uneori chiar zilnic, mai ales în anotimpul cald. Frustrant? Da! Imposibil de reglat? Nu! Vă invit să vedem cum putem ține sub control aceste probleme cu ajutorul pudrei nutricosmetice Beauty Help, supliment alimentar complex, marca Zenyth.

Secretul stă în refacerea structurii pielii și în reglarea secreției de sebum, prin scăderea inflamațiilor de la nivelul glandelor sebacee.

Beauty Help reunește într-o formulă complexă cei mai buni nutrienți pentru îngrijirea tenului, părului și unghiilor din interior: colagen, acid hialuronic, fitoceramide, resveratrol, super vitamina E naturală, astaxantină, coenzima Q10, vitamina C.

Colagenul este principalul ingredient care ajută la refacarea din interior a structurii pielii, iar acidul hialuronic previne pierderea apei de la nivelul țesuturilor. Ceramidele au un rol esențial în hidratarea pielii, creând un mediu favorabil procesului de reînnoire celulară. Resveratrolul și astaxantina sunt antioxidanți foarte puternici care protejează împotriva radiațiilor solare și a factorilor cu efect stresor asupra tenului și părului.

Pe lângă acestea, Beauty Help conține o super vitamină E, un complex din 5 forme de Vitamina E Naturală, care formează o excelentă echipă anti-aging și care contribuie, printre altele, la reducerea inflamației cutanate.

MSM-ul, introdus în formula Beauty Help, întărește unghiile și firul de păr, iar studii recente arată că accelerează și creșterea părului. Pe lângă rolul în stimularea secreției de colagen, vitaminei C din Beauty Help diminuează inflamațiile și uniformizează culoarea pielii, având un rol puternic antioxidant.

Cei care au încercat Beauty Help au observat, în scurt timp, reducerea porilor dilatați, scăderea secreției de sebum și a inflamațiilor în caz de acnee, estomparea petelor pigmentare sau a semnelor lăsate de diverse afecțiuni ale pielii, un ten mat, cu riduri atenuate și o textură fină și fermă. În plus, timpul între spălările părului a crescut.

Sfatul nostru? Nu abandonați lupta și nu încercați să mascați problemele. Tratați-le cu grijă și răbdare, în mod natural, din interior. Să ne revedem sănătoși și zâmbitori, data viitoare! Pentru mai multe informații, vă așteptăm în magazinul online Zenyth.ro, Zenyth cu Y.

Pe curând!

Articolul precedent
Top 3 suplimente utile în tiroidita Hashimoto
Articolul următor
Vrei mai multă energie? Încearcă un smoothie cu BioGreens!

Related Posts

No results found

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu