Suferi de constipație? Folosește Colobiotic!

Bun găsit! Astăzi aș vrea să vorbim despre o problemă pe care mulți dintre noi o trec sub tăcere: constipația. Din păcate, mai mult de 50% dintre adulți suferă de constipație. Femeile suferă mai frecvent decât bărbații, iar populația urbană în număr mai mare decât persoanele din mediul rural. Tratarea constipației implică modificări în stilul de viață (dietă și mișcare), dar și folosirea unor suplimente. În același timp, puteți folosi unele suplimente cu fibre (de genul ColonHelp) sau cu probiotice (așa cum este Colobiotic).
Despre ColonHelp am mai vorbit, așa că acum vă supun atenției un produs mai nou de la Zenyth – Colobiotic, supliment de probiotice, o combinație din 8 tulpini de bacterii. Colobiotic conține un complex probiotic format din 4 lactobacili, 2 bifidobacterii și 2 tulpini de bacili sporulați. Această asociere de tulpini probiotice este una foarte eficientă în reglarea tranzitului, fie că vorbim despre constipație, fie despre diaree. Persoanele care au folosit Colobiotic au observat reglarea tranzitului după doar 2-3 zile de administrare. Dacă suferiți de constipație, este suficientă o capsulă de Colobiotic pe zi. Fiecare capsulă conține 20 de miliarde de bacterii cu viabilitate crescută și capacitatea de a supraviețui în stomac și de a ajunge în intestin.
Important de reținut: produsul Colobiotic poate fi folosit și vacanțe, pentru a preveni indigestiile sau problemele cu tranzitul atunci când plecăm de acasă.
Mai multe informații despre Colobiotic găsiți pe site-ul nostru Zenyth.ro, Zenyth cu Y! Pe curând!

Articolul precedent
Poate fi folosit Beauty Help în caz de cuperoză?
Articolul următor
Ce remedii ne ajută în caz de hipo sau hiperaciditate?

Related Posts

No results found

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu