Specialiști

Împreună cu specialiștii noștri, ne dorim să îți oferim cele mai bune sfaturi, răspunsuri avizate la întrebările și problemele tale, protocoale cu suplimente terapeutice în spiritul medicinei funcționale. În felul acesta, alegerea ta va fi mereu una informată! Alege să trăiești sănătos!

Dr. Ruxandra Constantina

Medic de familie, competență apifitoterapie

Dr. Ruxandra Constantina este unul dintre cei mai cunoscuți specialiști români care îmbină medicina alopată, ca mijloace de diagnostic și tratament, cu medicina funcțională.

Dr. Ruxandra Pleșea

Medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli de metabolism

Dr. Ruxandra Pleșea este unul dintre specialiștii care țin cont de nevoile speciale ale fiecărui pacient, de nevoile emoționale și de tipul de personalitate, nu doar de afecțiunile sale.

Dr. Anca Mihalcea

Medic specialist geriatrie-gerontologie, homeopatie, acupunctură

Dr. Anca Mihalcea este unul dintre cei mai experimentați specialiști în domeniul homeopatiei, îmbină în practica sa metodele moderne cu metodele tradiționale.

Raluca Schachter

Nutriționist clinic și coach în Metabolic Typing®

Raluca Schachter este nutriționist clinic și coach în Metabolic Typing®, cu certificări și cursuri în SUA și Europa, cu profesori și mentori cunoscuți în domeniul nutriției și medicinei funcționale.

Compania Zenyth este unul dintre cei mai activi promotori ai medicinei funcționale în România. Experiența ultimilor ani ne-a arătat că există un interes real și sincer din partea multor specialiști de a pune în practică o nouă medicină, o medicină care utilizează tratamente şi concepte de sănătate şi boală diferite de modelul tradițional, o medicină care vine în sprijinul pacientului cu un plan de tratament integrativ, bazat pe medicamente, suplimente alimentare, nutriție şi stil de viață cât mai sănătos.

Astăzi avem alături de noi unii dintre cei mai cunoscuți și mai buni practicieni care îmbină medicina alopată cu medicina funcțională. Ne bucurăm să vi-i prezentăm pe specialiștii care s-au alăturat demersului Zenyth de promovare și punere în practică a medicinei funcționale. Apreciem în mod deosebit efortul și dorința lor de a contribui la îmbunătățirea stării generale de sănătate a românilor.