1. Prima pagină
  2. Blog de sănătate
  3. Slăbește sănătos cu ColonHelp!

Slăbește sănătos cu ColonHelp!

Bun găsit! Sunt Simona de la Zenyth și astăzi aș vrea să îți vorbesc despre utilizarea ColonHelp în curele de slăbire.

După cum știi, ColonHelp este un supliment de fibre, iar nutriționiștii promovează dieta cu fibre ca fiind cea mai sigură cale de a slăbi sănătos. Necesarul zilnic de fibre este de 24-35 grame fibre zilnic. Din păcate, alimentația modernă ne asigură doar jumătate din această cantitate.

Explicațiile pentru acțiunea fibrelor sunt mai multe. În primul rând, fibrele controlează foamea, te ajută să te simți sătul mai mult timp și nici nu au multe calorii. Ca să înțelegi mai bine, imaginează-ți fibrele asemenea unui balonaș gastric vegetal. Odată ajunse în stomac, fibrele absorb apă, se umflă și formează un balonaș, care ocupă spațiu în stomac și te ajută să mănânci mai puțin.

Administrate înainte de mese, fibrele ColonHelp îşi măresc de mai multe ori volumul în stomac sub acţiunea apei, în acest fel reduc considerabil capacitatea stomacului şi scad pofta de mâncare. În plus, fibrele încetinesc transformarea carbohidraților în zahăr, ceea ce permite organismului să folosească mai eficient glucoza. Și tot fibrele elimină grăsimile înainte de a fi absorbite, astfel încât ceea ce mănânci va fi degresat în oarecare măsură.

ColonHelp conține deopotrivă fibre insolubile și fibre solubile. În vreme ce fibrele insolubile accelerează tranzitul, cele solubile leagă zahărul și grăsimile și le elimină înainte de a fi absorbite. Se știe că persoanele cu tendință de îngrășare au un metabolism mai lent. Prin accelerarea tranzitului se micșorează semnificativ timpul de absorbție a nutrienților și se reduce încărcătura calorică a meselor.

Mă vei întreba acum cum se folosește ColonHelp? Ei bine, în cura de slăbire poți înlocui micul dejun și, în unele zile, chiar și cina cu porția de ColonHelp. Porția de ColonHelp înseamnă o linguriță dozatoare de produs pe care o putem adăuga într-un iaurt, într-un suc de fructe sau de legume proaspăt stors. În felul acesta ai un mic dejun sănătos și o cină sățioasă, dar cu puține calorii.

Îți vând un pont: dacă iei ColonHelp seara, ai grijă să bei destulă apă până la culcare. În lipsa apei, fibrele nu pot acționa corespunzător și pot duce chiar la constipație.

Pe parcursul curei de ColonHelp nu uita să bei apă: 1-2 pahare după administrare și 1,5-2 litri pe parcursul zilei. Fibrele ColonHelp fac echipă bună cu apa și te ajută să scapi de 5-6 kilograme în 2-3 luni. Începe acum o cură de ColonHelp și slăbește sănătos, fără să te înfometezi!

Articole recomandate