Prof. John Ionescu: Intervenții nutriționale și dermato-estetice în terapiile anti-aging actuale

3 comentarii

Care sunt cauzele îmbătrânirii? Cum putem încetini acest proces prin stil de viață? Cum putem interveni prin terapiile antiaging actuale? Sunt doar câteva dintre întrebările cărora au încercat să le găsească răspuns speakeri de renume din România și din străinătate în cadrul simpozionului „Intervenții bio-hormonale, nutriționale și dermato-estetice în terapiile anti-aging actuale“ (8 octombrie 2017, București). Simpozionul face parte din seria Cursurilor de Medicină Integrativă, organizate în România de renumitul Prof. John Ionescu (Germania).

Simpozionul a fost deschis de un invitat de onoare – Dr. Jean Pierre Naim, președintele Societății Elvețiene de Anti-aging și vicepreședintele societății europene de profil, cu o temă de interes: „Nutriție și stil de viață pentru longevitate“. Prof. John Ionescu a analizat ulterior teoriile actuale cu privire la îmbătrânire (teoria neuroendocrină, teoria imunologică, teoria telomerelor, teoria radicalilor liberi). Accentul a fost pus pe teoria radicalilor liberi, cei care generează inflamație și ulterior îmbătrânire.

Zenyth Pharmaceuticals, susținător al Cursurilor de Medicină Integrativă, a participat și de această dată la simpozion. Specialiștii prezenți la eveniment au fost încântați să afle noutăți despre rolul suplimentelor alimentare în anti-aging. Vedetă a fost ca de obicei Beauty Help, formula complexă de colagen a atras atenția specialiștilor.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi și vă așteptăm cu drag și data viitoare!

 

Articolul precedent
Beauty Help by Zenyth, în atenția specialiștilor în frumusețe

Related Posts

No results found

3 comentarii. Comentariu nou

 • solacolu teodora emilia
  22 februarie 2018 1:14

  ma interesesza in program de slabire.

  Răspunde
 • Buna seara! Pentru un adolescent de 17 ani, care se confrunta cu acneea, ar putea să-i fie de ajutor Beauty Help? Sau puteți să-mi recomandați alte suplimente? Mulțumesc frumos?

  Răspunde
  • Produsul Beauty Help poate fi folosit și de către adolescenți pentru reducerea erupțiilor acneice, a zonelor afectate de cuperoză. Însă dacă acneea este de cauză hormonală, cum se întâmplă de cele mai multe ori în cazul adolescenților, rezultatele se văd ceva mai greu.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu