Poate fi folosit Beauty Help în caz de cuperoză?

Bun găsit! Și tu ai probleme cu cuperoza? Tenul cu aspect înroșit este o problemă a milioane de oameni din întreaga lume. Sunt sigură că știi că pentru îngrijirea tenului cuperozic trebuie evitați factorii iritanți (apa dură, loțiunile sau soluțiile alcoolice, unele produse cosmetice). Însă nu despre factorii iritanți vreau să îți vorbesc astăzi, ci despre o soluție anti-cuperoză care te va surprinde.
Această soluție este Beauty Help, produsul nostru pe bază de colagen, acid hialuronic, coenzima Q10, resveratrol, ceramide, vitaminele C și E. Beauty Help nu este o cremă și nici o loțiune, cum ai putea crede la prima vedere. Beauty Help este un supliment alimentar nutricosmetic. Aceasta înseamnă că îți îngrijește pielea din interior, o hidratează și îi redă aspectul neted, luminos. Doamnele și domnișoarele care au folosit Beauty Help într-o cură de minimum 3 luni ne-au mărturisit încântate rezultatele. Alina, o prietenă de-a noastră, ne-a povestit că rozaceea și iritațiile de pe față au început să se reducă după prima săptămână de utilizare. Cu ajutorul Beauty Help, Alina a ținut mai bine sub control și secreția de sebum. Camelia, o altă consumatoare Beauty Help, ne spune că iritațiile de pe obraji s-au diminuat cu Beauty Help, iar Oana a observat reducerea considerabilă a acneei rozacee.
Explicația este simplă. Înroșirea pielii este semn că există probleme de microcirculație la nivel cutanat. Problemele de microcirculație sunt favorizate de vârstă, de expunerea excesivă la soare, de poluare, dar și de dieta nesănătoasă și de stres. Toți acești factori fragilizează pereții vaselor de sânge și încetinesc regenerarea pielii de la nivel celular.
Ce face Beauty Help? Ei bine, Beauty Help îmbunătățește microcirculația și contribuie la protejarea din interior a pielii sensibile, predispusă la roșeață. Prin formula sa complexă, Beauty Help ajută la estomparea petelor roșiatice. Coenzima Q10 și complexul de antioxidanți din Beauty Help stimulează microcirculația și oferă protecție față de radicalii liberi produși de razele solare, poluare, alimentație.
Ce părere ai? Eu zic că merită să încerci Beauty Help! Cu Beauty Help, frumusețea vine din interior! Pe curând!

Articolul precedent
3 soluții surprinzătoare contra stresului
Articolul următor
Suferi de constipație? Folosește Colobiotic!

Related Posts

No results found

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu