NOU de la Zenyth: Laxativ Forte Natural!

Cronică sau acută, constipaţia este întotdeauna o sursă importantă de disconfort. Persoanele care suferă de constipaţie se confruntă cu diverse simptome, de la dureri abdominale, balonări, greţuri, până la pierderea poftei de mâncare şi o stare generală de rău. Primele măsuri în caz de constipaţie sunt creşterea aportului de fibre din dietă şi hidratarea corespunzătoare. Dacă aceste măsuri nu dau rezultate, sunt necesare laxative pentru restabilirea bunei funcţionări a tranzitului intestinal.

Constipație puternică? Ai nevoie de Laxativ Forte Natural!

Zenyth Pharmaceuticals îţi propune Laxativ Forte Natural, o formulă echilibrată de laxative de volum (fibre de in și psyllium) şi laxative stimulante (senna), un produs destinat constipaţiei puternice sau ocazionale. Laxativ Forte Natural asigură menținerea unui tranzit intestinal optim prin stimularea peristaltismului intestinal și mărirea bolului fecal. Formula vegetală conferă produsului efect emolient, antiinflamator și protector al mucoasei tractului gastrointestinal, compensând eventuala pierdere de electroliți (potasiu).

Ingrediente 100% naturale

Laxativ Forte Natural este un supliment alimentar 100% natural, sub formă de pulbere din plante, cu fibre din seminţe de in şi tărâțe de psyllium și senna, destinat constipației puternice sau ocazionale.

Seminţe de in: pentru stimularea digestiei şi drenarea reziduurilor din colon.
Tărâţe de psyllium: pentru înlăturarea toxinelor şi reglarea tranzitului.
Inulină: fibră solubilă utilă, printre altele, în scăderea colesterolului şi reglarea glicemiei.
Frunze de senna: unul dintre cele mai puternice și populare laxative naturale.
Seminţe de cacao: conţinut ridicat de antioxidanți, magneziu, fier, minerale.
Fructe de roșcov: acţiune antioxidantă și antiinflamatoare.
Rădăcina de lemn-dulce: o acţiune hepatoprotectoare, emolientă, antivirală, antibacteriană și antifungică.
Flori de coada-șoricelului: tonice hepatice și digestive, antiinflamatoare şi antispasmodice.
Frunze de nalbă de pădure: o acţiune emolientă și antiinflamatoare.
Parte aeriană de roiniță: utilă în tulburări digestive şi împotriva stresului oxidativ.
Fructe de fenicul: eliminarea gazelor și ameliorarea spasmelor intestinale şi durerilor asociate.
Argilă: pentru legarea toxinelor şi eliminarea lor.

Laxativ Forte Natural este recomandat pentru:
– Episoadele de constipaţie acută;
– Constipaţia cronică, în cazul în care celelalte metode de reglare a tranzitului nu au dat rezultate.

Cum acționează Laxativ Forte Natural?

Produsul reglează tranzitul în mod natural, fără să agreseze pereții intestinali. În vreme ce senna stimulează peristaltismul intestinal, fibrele solubile și insolubile din produs absorb apa, măresc greutatea și volumul bolului fecal și asigură tranzitul corect al acestuia. Datorită efectului emolient și antiinflamator, fibrele și inulina au acțiune de tamponare a efectului iritativ al compușilor antrachinonici. Nalba este de asemenea un agent emolient și protector pentru mucoase. În plus, asocierea pudrei de roșcove și a pudrei de cacao în produs permite echilibrarea efectului laxativ, împiedicând apariția scaunelor apoase. Compușii polifenolici din cacao și roiniță și uleiurile esențiale din fenicul, coada-șoricelului conferă produsului proprietăți antibacteriene, de reducere a durerilor abdominale și balonărilor, de stimulare a digestiei și diurezei.

Mod de administrare

Doze uzuale: Copii peste 12 ani și adulți: 1-1,5 lingurițe dozatoare/zi (8-12 g); doza maximă: 2 lingurițe/zi (16 g).

În constipație puternică, de 2-3 ori pe săptămână, seara, după ora 18, în amestec cu 200 ml lichid. Dacă nu are efect se poate administra zilnic, dar nu mai mult de 7-10 zile consecutiv. Începeți cu o linguriță dozatoare pe zi, apoi creșteți treptat până la doza optimă tolerată. Produsul nu poate fi consumat pe termen lung, poate crea dependență.

Laxativ Forte Natural este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos! Produsul Laxativ Forte Natural nu este un medicament, de aceea nu poate înlocui medicamentele în bolile cronice. În cazul în care experimentați reacții adverse și considerați că se datorează acestui supliment, încetați administrarea produsului! Nu lăsați acest produs la îndemâna copiilor! Nu depășiți doza maximă recomandată.

Laxativ Forte Natural este un produs original al Zenyth Pharmaceuticals srl, str. Petru Rareș nr. 50A, loc. Bistriţa, com. Alexandru cel Bun, jud. Neamţ, România, tel. +40233.222.203.

Laxativ Forte Natural este înregistrat și notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului, seria AA, nr. 6389/2013.

Produsul este disponibil la flacon de 100 g.

Laxativ Forte Natural este fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranţă alimentară ISO 9001:2008 (Certificat nr. 44 100 107221), ISO 22000:2005 (Certificat nr. 44 281 107221), certificat de organismul german TUV NORD.

Aici poţi comanda Laxativ Forte Natural!

,
Articolul precedent
Alimente pentru un bronz sănătos
Articolul următor
Cele mai bune soluții pentru sănătatea familiei tale!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu
-