Vrei să ai o imunitate de fier?
Poți scăpa ușor de răceală și gripă, folosind produsele
din gama de imunitate Zenyth!

Recomand tratamentele naturale
pentru întărirea imunității!

„În ultimii ani asistăm la o gravă criză de imunitate.Răcelile și virozele care în trecut păreau banale devin din ce în ce mai agresive. În aceste condiții se impune necesitatea utilizării judicioase a remediilor naturale, a extractelor din plante cu efect antiviral și antibacterian dovedit. În plus, plantele au și un efect de ridicare a imunității, de stimulare a capacității naturale de luptă a organismului.“

Dr. Ruxandra Constantina
medic de familie,
competență apifitoterapie

Câștigă lupta cu răcelile, virozele și gripa
cu tratamente naturale!

Te trezești mai obosit/ă decât te-ai culcat. Ai nasul înfundat, ai frisoane, îți curg ochii, capul îți pocnește de durere. Vrei să bei un pahar cu apă, dar simți de parcă ai ace în gât. Vrei să ieși din casă, dar simți cum te prelingi din picioare. Te întorci în pat. Nu poți duce copilul la școală. Nu te poți duce la serviciu. O zi pierdută din cauza răcelii. De-ar fi singura!

Răcești de câteva ori în fiecare an? Cum ar fi ca anul acesta să răcești și să nu mai „bolești“ atât de mult? Cum ar fi răcești și să te pui pe picioare în doar două-trei zile? Dar cum ar fi să nu mai răcești deloc?

Încearcă formula inovatoare ImmunoHelp de la Zenyth! O soluție naturală, eficientă, cu efect antiviral, antibacterian, antibiotic și de întărire a imunității.

Folosește ImmunoHelp pentru a reduce durata răcelii, dar și pentru a-ți stimula imunitatea! Poți învinge rapid răceala și poți fi din nou tu! Diminețile în familie sunt atât de frumoase din nou! Drumul spre școală alături de cel mic, plănuind ieșirea în parc de după amiază, este momentul zilei pe care nu ai vrea să îl ratezi nicicum!

Cu imunitatea nu-i de joacă!

Elevi și profesori. Persoane care lucrează în sectorul public, în spitale și care interacționează zilnic cu zeci, poate sute de persoane. Persoane care folosesc transportul în comun. Persoane care suferă de o boală cronică. Persoane în vârstă… Sunt tot atâtea ținte preferate ale răcelilor provocate de virusurile care se înmulțesc cu o viteză uluitoare, care suferă mutații și au o capacitate de a dezvolta rezistență incredibilă.

Imunitatea este VITALĂ pentru sănătatea noastră!

Alege tratamente naturale pentru
răceală, viroze și gripă

Plantele sunt ȘANSA NOASTRĂ de a lupta cu virusurile și bacteriile. Plantele au avut de a face cu bacteriile cu mult înainte ca specia noastră să existe. REMEDIILE NATURALE, tratamentele din plante au o putere excepțională. Ele POT SALVA VIEȚI!

Natura ne pune la dispoziție plante cu efect antiviral și antibacterian, vitamine și minerale, care pot stopa evoluția unei răceli din primele zile, care te pot ajuta să eviți complicațiile sau să faci o răceală mai ușoară.  Remediile naturale funcționează încă din primele zile de administrare, scurtează durata de boală și, în plus, îți întăresc imunitatea!
BONUS! Remediile naturale nu au efectele secundare ale tratamentelor clasice: nu distrug flora intestinală, așa cum fac antibioticele, nu produc disbioze sau candidoze, nu suprasolicită ficatul sau rinichii.

„O mare parte din medicina modernă va deveni imposibil de practicat dacă ne pierdem capacitatea de a trata infecțiile!“

 David Livermor

Nu abuza de
antibiotice!

Sigur te-ai gândit de fiecare dată când ai răcit: „E oare cazul să iau antibiotic? Hai că poate de data aceasta nu ajung la antibiotic!“. Din păcate, România este în top 5 la consumul de medicamente în Europa. Sunt voci din lumea medicală care recunosc: „I-am obișnuit pe pacienți una-două cu antibioticele!“.

Antibioticele clasice au salvat și încă mai salvează vieți. Sunt medicamentele care chiar tratează infecțiile. Dar pentru ca ele să își păstreze această capacitate de a trata, trebuie să reducem cât mai mult consumul lor și să le folosim doar atunci când este imperios necesar! Altfel, riscăm să dezvoltăm rezistență, iar la următorul episod de răceală sau gripă va fi nevoie de un antibiotic și mai puternic.

SOS imunitatea!

„Rămânem fără arme în războiul împotriva germenilor patogeni. Atâta vreme cât aceștia dezvoltă o generație întreagă în aproximativ 20 de minute, pe când oamenii au nevoie de aproximativ 20 de ani pentru a se reproduce, nu este de mirare că germenii patogeni devin din ce în ce mai rezistenți la armele noastre chimice, adaptându-se la viteza noastră de producere a lor.“

Stephen Harrod Buhner, autorul volumului „Antibiotice din plante“

Sfatul medicului

„80-90% dintre răceli sunt de natură virală. Antibioticele clasice nu sunt eficiente în aceste cazuri, ele acționează doar în infecțiile bacteriene, nu în cele de natură virală. În infecțiile virale, remediile din plante reprezintă o soluție eficientă de a le combate.“

Dr. Ruxandra Constantina

Un antibiotic dat peste o infecție virală face mai mult rău decât bine: îți distruge flora intestinală și are repercusiuni pe termen lung. Un antibiotic luat la începutul sezonului compromite imunitatea pentru câteva luni bune. Așa că dacă ai răcit, încearcă mai întâi soluțiile clasice: odihnă, ceai și REMEDIILE NATURALE ȘI EFICIENTE de la Zenyth! Produsele Zenyth sunt suplimente de medicină funcțională, produse de calitate, cercetate și verificate.

Știați că?

Gripa spaniolă a ucis între 50 și 100 milioane de persoane în toată lumea, în doar un an (1918-1919)? Primul război mondial a ucis între 16 și 40 milioane de persoane în 4 ani (1914-1918).

Pui pariu că nu răcești? Uită de răceli! Alege:

 Gama de IMUNITATE de la Zenyth!

Suplimente din plante
cu efect antiviral și antibacterian

ImmunoHelp

Indienii aveau Goldenseal, noi avem ImmunoHelp, formulă unică, inovatoare, cu efect antiviral, antibiotic și antibacterian natural! Puterea Goldenseal este amplificată aici de turmeric, astragalus, ghimbir sau propolis.
Folosește ImmunoHelp atât preventiv pentru întărirea imunității, cât și în fazele acute.

Goldenseal

Secretul sănătății indienilor americani ni se dezvăluie și nouă astăzi: rădăcina de Goldenseal, cea mai studiată plantă cu cel mai puternic efect de antibiotic natural și antibacterian sistemic. Planta sinergică de la mama-natură are eficiență în răceli și gripe, în infecții rezistente ale gâtului, pielii sau tractului intestinal.

Vitamine și minerale pentru imunitate

Vitamina C Rodie 60 CPS

Vitamina C Premium cu rodie, bioflavonoide si resveratrol

Nutrientul de bază pentru imunitate, sigur și eficient, acum în doza optimă de atac contra infecțiilor respiratorii încă de la primele semne ale lor. Pregătește-ți imunitatea cu Vitamina C Premium 1000 mg! Extracte naturale standardizate, bioflavonoide care îmbunătățesc asimilarea vitaminei C, totul ca tu să poți spune: Iarna asta nu răcesc!

Super Vitamin D3 60 CPS

Super Vitamin D3

Nu doar sistemul osos are nevoie de vitamina D. Deficitul de vitamina D crește cu 50% riscul de a dezvolta o viroză respiratorie și alte infecții. Super Vitamin D3 – 2000 UI, singurul supliment de vitamina D cu ulei de cocos pentru asimilare eficientă.

Întărirea imunității pe termen lung

Ganoderma Reishi Bio

Ganoderma Reishi Bio

Puterile vindecătoare ale unuia dintre cele mai vechi remedii chinezești. Ganoderma sau Reishi, cunoscută drept ciuperca nemuririi, echilibrează sistemul imunitar și îl păstrează puternic.

L-Glutamine

L-Glutamine

Glutamina: principala sursă de energie pentru leucocite, celulele care atacă virusurile și bacteriile. Utilizare pe termen lung pentru întărirea imunității și refacerea mucoasei intestinale.

Alte recomandări pentru imunitate

L-Lysine

L-Lysine

Imunitate scăzută? Predispoziție la erupții herpetice? L-Lysine crește imunitatea și previne herpesul. Lizina – eficientă și în recuperarea post-efort.

Vitamina C Naturală

Puterea extraordinară a fructelor de pădure, completată de miere și propolis! Totul pentru ca imunitatea micilor mofturoși să fie la superlativ!

Ashwagandha-KSM-66

Ashwagandha KSM-66

Când stresul îți scade imunitatea, folosește Ashwagandha KSM-66: adaptogen 100% natural, tonic imunitar și remediu de excepție împotriva stresului.

Promisiunea Zenyth:
Nu ești mulțumit de ImmunoHelp? Primești banii înapoi!

Noi, la Zenyth, credem foarte tare în efectele și eficiența produselor noastre. Din dragoste pentru oameni, din respect pentru sănătate, din credința profundă că putem contribui la starea generală de sănătate a ta și a celor dragi ție, producem doar suplimente din ingrediente de cea mai bună calitate, testate și verificate. Te asigurăm cu toată sinceritatea că nu avem în portofoliu produse pe care nu le-am consuma noi înșine sau nu le-am oferi celor dragi nouă.

ImmunoHelp este o formulă inovatoare, studiată pentru efectul său rapid în răceli și viroze respiratorii. Dacă ai folosit produsul ImmunoHelp de la Zenyth și nu ești mulțumit, îți dăm banii înapoi*!

* Citește mai jos condițiile politicii de retur a produsului ImmunoHelp.

Cum folosesc produsele de imunitate?

Preventiv pentru întărirea imunității

ProdusPerioadăDoză
ImmunoHelp14 zile2 cps/zi
Goldenseal14 zile2 cps/zi
Ganoderma ForteZilnic în sezonul rece1 cps/1-3 ori zi
Vitamina C 1000 mgZilnic în sezonul rece1 cps/zi
Super Vitamin D3Zilnic în sezonul rece1 cps/zi (2000 UI)
Oyster ForteZilnic în sezonul rece4 cps/zi

În fazele acute ale răcelilor și virozelor

ProdusPerioadăDoză
ImmunoHelp7 zile2 cps x 3 ori/zi
Goldenseal7 zile2 cps x 3 ori/zi
Vitamina C 1000 mg-2 cps/zi
Oyster Forte7 zile2 cps x 3 ori/zi

* De reținut! Produsele ImmunoHelp și Goldenseal nu se asociază nici în faza de profilaxie, nici în faza de tratament acut.

Descoperă cele mai bune sfaturi pentru imunitate de la specialiștii noștri!

În vreme ce unele persoane trec peste sezonul de răceală și gripă cu doar 2-3 strănuturi, altele pare că sar dintr-o viroză în alta. Totul ține de sistemul imunitar. Gândește-te la sistemul imunitar ca la o armată de miliarde de soldăței microscopici, care fac de gardă permanent și sunt pregătiți să intervină imediat, atunci când virusurile, bacteriile vor să invadeze terenul. Specialiștii noștri ne spun cum să sprijinim armata de soldăței a sistemului imunitar și să evităm răcelile și virozele iarna asta.

Ei au folosit produse naturale pentru
imunitate, răceală sau gripă!

Ai grijă de sănătatea ta! Informează-te!

Meniu
-