Ganoderma, ciuperca nemuririi

Bun găsit! Astăzi vă invit să spunem povestea ciupercii Ganoderma. Nu începe cu „a fost o dată ca niciodată”, dar se încheie, în mod clar, cu „până la adânci bătrâneți”.

Istoria ciupercii Ganoderma se conturează încă din cele mai vechi timpuri, în China, Japonia și alte țări asiatice, unde era cunoscută ca un ingredient esențial în menținerea sănătății și longevității. Dacă denumirea în latină – Ganoderma lucidum – trimite către aspectul lucios al acestor ciuperci, în țările asiatice, Ganoderma este recunoscută după numele Reishi sau Lingzhi. În chineză, cuvântul Lingzhi semnifică puterea spirituală și nemurirea și simbolizează succesul, starea de bine și puterea divină.

Ganoderma a trecut testul timpului în privința beneficiilor pentru sănătate cu numeroase studii, fie că a fost folosită sub formă de pudră, suplimente alimentare sau ceai.

Zenyth oferă varianta Bio a acestei ciuperci prin suplimentul alimentar Ganoderma Reishi Bio. Acest produs, 100% natural, 100% bio, este  recomandat pentru întărirea imunității, pentru protecția organismului de la nivel celular, precum și pentru îmbunătățirea metabolismului glucidelor, pentru menținerea tensiunii arteriale în limite normale și păstrarea sănătății ficatului.

Ciuperca Ganoderma are acțiune detoxifiantă, ajutând la eliminarea cadmiului din organism. Datorită efectului alcalinizant, antioxidant și adaptogen, Ganoderma joacă un rol important în prevenirea inflamației cronice, în prevenirea bolilor de inimă sau ficat. De asemenea, diminuează răspunsul alergic produs de histamină și are activitate anticancerigenă.

Mai multe informații despre Ganoderma găsiți pe zenyth.ro, Zenyth cu Y. Pe curând!

Articolul precedent
Care este legătura dintre depresie, anxietate și flora intestinală?
Articolul următor
Seleniul: 7 beneficii verificate de cercetători

Related Posts

Nu sunt rezultate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu