Acasă Ruxandra Pleșea

Dr. Ruxandra Pleșea

medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli de metabolism

Dr. Ruxandra Pleșea este unul dintre specialiștii care țin cont de nevoile speciale ale fiecărui pacient, de nevoile emoționale și de tipul de personalitate, nu doar de afecțiunile sale.

Dr. Ruxandra Pleșea este unul dintre specialiștii despre care se poate afirma cu toată convingerea că și-a transformat meseria în pasiune. Susținătoare a numeroase conferințe și cursuri de nutriție pentru publicul larg, autoare a numeroase articole în presă, prezentă în emisiuni radio și tv ca promotor al stilului de viață sănătos, dr. Ruxandra Pleșea este unul dintre specialiștii care țin cont de nevoile speciale ale fiecărui pacient, de nevoile emoționale și de tipul de personalitate, nu doar de afecțiunile sale. Participările la conferințe și seminarii de medicină integrativă i-au deschis orizonturile dr. Ruxandra Pleșea către medicina funcțională și aplicarea principiilor acesteia în programele sale de nutriție personalizată, fie că vorbim despre programe de obținere a greutății ideale, de îmbunătățire a fertilității sau de ameliorarea unor condiții fizice.

Ne bucurăm să o avem alături de noi pe Dr. Ruxandra Pleșea și sperăm că sfaturile sale le vor fi de folos tuturor celor care își doresc o schimbare în stilul de viață și o părere avizată.

Statut profesional actual:

  • Nutriționist Cabinet Dr. Ruxandra Pleșea.

Pregătire medicală:

  • Medicină de familie: Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila“ București, Facultatea de Medicină (1999-2005).
  • Diabet, Nutritie și Boli Metabolice: Programul de Rezidentiat pentru a doua Specialitate, Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice „Nicolae Paulescu“ (2010).

Servicii oferite:

  • Nutriție personalizată.
  • Teste nutrigenetice.

Contact

Cabinet Dr. Ruxandra Pleșea, Str. Constantin Sandu-Aldea Nr. 86, Sector 1, București. Programări: 0748.222.222; 0724.464.646.

Interviuri acordate redacției Ziarului de Sănătate