Acasă Dr. Anca Mihalcea

Dr. Anca Mihalcea

Medic specialist geriatrie-gerontologie, competență homeopatie, acupunctură și biodinamică cranio-sacrală

Dr. Anca Mihalcea, unul dintre cei mai experimentați specialiști în domeniul homeopatiei, îmbină în practica sa metodele moderne cu metodele tradiționale, cu convingerea că aceasta este cea mai bună abordare a sănătății.

Despre specialist

Dr. Anca Mihalcea, unul dintre cei mai experimentați specialiști în domeniul homeopatiei, îmbină în practica sa metodele moderne cu metodele tradiționale, cu convingerea că aceasta este cea mai bună abordare a sănătății.

Cu participări la numeroase cursuri, conferințe, congrese de specialitate, cu numeroase apariții în presa scrisă, în emisiuni radio și tv, dr. Anca Mihalcea este unul dintre susținătorii medicinei funcționale în România. După cum chiar dr. Mihalcea afirmă, crezul său este că omul este un întreg și doar așa poate fi privit, holistic. „Nu există boli, sunt oameni cu dezechilibre psiho-emoționale și fizice, cu moșteniri genetice individuale. Mediul în care ne naștem, creștem și, ulterior, ne desfășurăm activitățile își pune amprenta asupra predispozițiilor și sensibilităților fiecăruia. Natura ne oferă întotdeauna soluții și în primul rând, aici trebuie să căutăm: alimentele-medicament, apa, respirația, mișcarea, plantele“, arată dr. Anca Mihalcea.

Domenii de interes: plante adaptogene, plante antiaging, terapia durerii, nutriție, imunomodulare.

Statut profesional actual

Medic specialist geriatrie-gerontologie, competență homeopatie, acupunctură, biodinamică cranio-sacrală la CMI Dr. Anca Mihalcea.

Pregătire medicală

  • Absolventă a UMF „Carol Davila“, București, promoția 2003.
  • Rezidențiat în Geriatrie-gerontologie INGG „Ana Aslan“ (stagiu Gerontologie medicală, Medicină antiaging INIA ONU, Malta 2007).
  • Medic specialist Geriatrie-gerontologie, 2009.
  • Atestat acupunctură, 2010.
  • Atestat homeopatie CEDH 2008.
  • Atestat homeopatie SRH 2013.
  • Formare în mișcarea Bothmer, mișcare terapeutică 2015-2019.

Servicii oferite

  • Consultații integrative de medicină clasică și homeopatie, acupunctură, fitoterapie.

Contact

  • CMI Dr. Anca Mihalcea, Calea Plevnei 137, Sector 6, București, tel. 0746.168.290.