Detoxifierea după Paște

Paștele înseamnă mult mai mult decât bucatele îmbelșugate de pe masă… Și totuși, ele fac sărbătoarea mai frumoasă alături de cei dragi! Dar odată ce sărbătorile au trecut, ne luptăm cu balonarea, digestia dificilă, senzația de greutate și lipsă de energie, eventual câteva kilograme în plus, după trecerea bruscă din post la mâncăruri grele… Sună cunoscut? După Sărbători, ajutați-vă corpul să funcționeze mai bine și să aibă mai multă energie cu o cură de detoxifiere a sistemului digestiv și a ficatului.

ColonHelp Detox Forte și LiverHelp te ajută să uiți de excesele de Paște

ColonHelp Detox Forte și LiverHelp ajută nu doar la reducerea efectelor exceselor de Paște, ci și la eliberarea organismului de reziduurile acumulate înaintea primăverii. Poți urma cura cu ColonHelp Detox Forte și în același timp să consumi ceaiul hepatoprotector LiverHelp. Detoxifierea intestinală și cea hepatică se susțin reciproc și influențează benefic întregul organism.

Detoxifiere eficientă cu ColonHelp Detox Forte

După Paște începem să reducem consumul alimentelor grele, dar sistemul digestiv nu se odihnește atât de ușor. Dacă au intervenit și tulburări de tranzit, dacă dieta a constat în alimente mai greu de procesat, grăsimi, produse hipercalorice, alcool și băuturi carbogazoase, atunci compoziția 100% naturală a ColonHelp Detox Forte este ajutorul ideal:

Fibrele din psyllium, semințele de in și inulina sunt pansamentul ideal pentru pereții intestinali. Fibrele solubile sunt fermentate de bacteriile probiotice, rezultând substanțe care ajută la reglarea nivelului colesterolului și glicemiei, iar fibrele insolubile acționează delicat, ”măturând” pereții colonului și antrenând resturile spre evacuare.

– Condimentele cu efect digestiv, de stimulare a secrețiilor gastrice și biliare, de eliminare a gazelor și calmare a disconfortului abdominal (cardamomul, ghimbirul, turmericul și coriandrul) au fost introduse în formula ColonHelp Detox Forte pentru alinarea neplăcerilor digestive.

– Antioxidanții, vitaminele și ceilalți fitonutrienți din Chlorella, broccoli, orz verde și sfeclă roșie stimulează sistemul imunitar și ajută organismul să aibă mai multă energie.

ColonHelp Detox Forte acționează și asupra ficatului datorită ingredientelor sale:

– armurariul, una din cele mai frecvent utilizate și studiate plante pentru regenerarea și detoxifierea ficatului;

– fibrele, care în intestin absorb diferite reziduuri, toxine și acizi biliari, ceea ce ușurează munca de filtrare a ficatului;

– antioxidanții (din sfeclă roșie, chlorella, orz verde) și sulforafanii (din broccoli); aceștia protejează organismul de acțiunea radicalilor liberi și stimulează regenerarea celulară.

LiverHelp – sprijin pentru ficatul suprasolicitat de sărbători!

Stomacul, tractul digestiv, vezica biliară și alte organe pot produce mult disconfort atunci când nu funcționează bine. Dar ficatul este un organ pe cât de important pe atât de silențios, ale cărui avertismente le ignorăm de multe ori. Excesele culinare de Paște, stresul zilnic și oboseala prelungită, fumatul, toxinele chimice din mediu – te regăsești în vreunul din acești factori cu efect agresiv asupra ficatului? Mai ales acum după Paște poți să îți ajuți ficatul și sistemul digestiv adăugând zilnic la cura cu ColonHelp Detox Forte și câteva căni din ceaiul hepatoprotector LiverHelp.

LiverHelp ajută ficatul prin acțiunea echilibrată a ingredientelor 100% naturale:

– Armurariul stimulează detoxifierea hepatică, ajută la reglarea glicemiei și în combaterea acumulării de grăsimi în ficat. De asemenea, susține sistemul imunitar digestiv și general.

– Păpădia este un excelent diuretic, tonic hepatic, depurativ și drenor hepato-biliar și un remediu tradițional pentru afecțiunile ficatului. Este utilă în combaterea lipsei de energie și a indigestiei.

– Ghințura albastră și lemnul dulce stimulează imunitatea, îmbunătățesc tranzitul și ajută la reducerea inflamației de la nivelul ficatului.

– Trifoiul roșu completează efectele diuretice și antiinflamatoare ale ghințurei albastre și lemnului dulce.

Stil de viață sănătos + detoxifiere naturală = bucură-te de viață!

Alimentația sănătoasă nu exclude beneficiile unei cure de detoxifiere, iar detoxifierea intestinală și hepatică nu înlocuiește importanța alimentației sănătoase. Pentru cele mai bune rezultate îți recomandăm:

– O pauză de la alimentele cu carne, aditivi chimici, conservanți și exces de zahăr, sare și grăsimi. Bucură-te de legumele și fructele proaspete!

– Cel puțin 2 litri de apă, ceai sau sucuri naturale în fiecare zi. O bună parte din această cantitate o poți asigura prin ceaiul LiverHelp.

– Consum sporit de fibre, antioxidanți și alte substanțe naturale care ajută organismul să se elibereze de reziduuri, excesul de colesterol, zahăr și grăsimi. ColonHelp Detox Forte conține ingrediente combinate astfel încât să stimuleze detoxifierea fără a dezechilibra sistemul digestiv sau ficatul.

– Mai mult exercițiu fizic, în funcție de capacitățile individuale, dar în mod constant.

Vine vara, e timpul să te bucuri de mai multă energie și să te simți mai bine! Informează-te despre ColonHelp Detox Forte și LiverHelp, află beneficiile pe care ți le aduce o cură cu aceste produse și urmează o cură de detoxifiere și regenerare a întregului organism!

Articolul precedent
Slăbeşte sănătos după Sărbători!
Articolul următor
Vitamina C pentru un sistem imunitar puternic!

Related Posts

Nu sunt rezultate

5 comentarii. Comentariu nou

 • Postul Pastelui este cea mai buna perioada pentru detoxifiere. Dar nu trebuie sa ne culcam pe o ureche si dupa acest post in zilele de sarbatoare sa ne indopam cu mancare. Trebuie sa existe un echilubru si dupa perioada de post sa pastram bunele obiceiuri pe care ni le formam in aceasta perioada.

  Răspunde
 • Vorbim despre detoxifiere dupa sarbatori! Ne oferiti o solutie si pentru detoxifierea dupa o petrecere????/

  Răspunde
  • @Raul: Dupa excese de acest gen se recomanda o alimentatie usoara, hidratare si eventual un ceai care sa ajute ficatul, asa cum este LiverHelp.

   Răspunde
 • Este primul an in care doresc sa fac o cura de detoxifiere. M-am informat si am ales ColonHelp Detox Forte. Este un produs 100% natural, nu contine ingrediente agresive pentru organism, În plus, inulina – componentă prebiotică – stimulează înmulțirea bacteriilor probiotice din colon, în acest fel asigurându-se funcționarea sistemului imunitar. Cu produsul ColonHelp Detox Forte fac detoxifierea organismului si-mi cresc si imunitatea organismului.

  Răspunde
 • Sunt consumatoare de ColonHelp de la aparitia lui pe piata. Acum insa citesc despre ColonHelp Detox Forte. Face detoxifiere mai puternica,reface flora intestinala, este emolient si actioneaza ca un pansasment gastric.Incep cura chiar de astazi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu