Detoxifierea de toamnă se face cu ColonHelp!

Bun găsit, dragii mei!

V-ați întors din concediu și ați constatat că aveți câteva kilograme în plus? Vă simțiți obosiți chiar dacă dormiți suficient? Aveți probleme digestive și de tranzit intestinal? Înseamnă că aveți nevoie de o cură de detoxifiere!

Este indicat să facem două cure de detoxifiere pe an: una primăvara și una toamna. Și cum toamna își așterne ușor, ușor haina, ar fi bine să ne gândim și la o nouă cură cu ajutorul căreia să scăpăm de toxinele acumulate!

Pentru o detoxifiere optimă și ușoară, alegeți ColonHelp de la Zenyth! Datorită fibrelor de in și psyllium din compoziție, ColonHelp detoxifiază blând organismul. Odată ajunse în intestin, aceste fibre se umflă, absorb substanțele toxice și reglează tranzitul pentru a putea elimina toxinele.

Pe lângă fibrele de in și psyllium, ColonHelp conține și cele mai bune plante detoxifiante – coriandru, chimen, oregano, pătrunjel. Plus argilă. Toate aceste ingrediente au o mulțime de beneficii: vă îmbunătățesc digestia, vă scapă de balonare, refac flora intestinală și vă ajută să și slăbiți! După o cură de detoxifiere cu ColonHelp, sistemul imunitar va fi din nou puternic, ficatul va funcționa și el normal, colesterolul și glicemia vor reveni în limite normale, iar stările de oboseală și de extenuare vor dispărea!

Cu ColonHelp starea voastră de sănătate nu are decât de câștigat! Începeți și voi detoxifierea de toamnă cu ColonHelp de la Zenyth!

Zile frumoase vă doresc! Pe curând!

Imunitatea este vitală în această perioadă!

Zilele acestea, știrile despre coronavirus ne-au ocupat mare parte din timp. Cu toții trecem prin momente de panică, de furie, de teamă, de neputință, de deznădejde. Nu știm încă rezolvarea acestei situații,…
Vezi articol

Cum știu că am nevoie de detoxifiere?

Cum știi că ai nevoie de detoxifiere? Gândește-te puțin și încearcă să îți răspunzi la următoarele întrebări. Te balonezi indiferent ce ai mânca? Refluxul gastroesofagian te chinuie după masă? Ai…
Vezi articol

Renunț la laxative dacă iau ColonHelp?

Folosesc laxative de multă vreme. Renunț la ele când încep cura de ColonHelp? Dacă suferi de constipație cronică și folosești laxative în mod obișnuit, nu renunța la ele brusc. Dacă…
Vezi articol
Meniu