Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 lei

Detoxifierea de toamnă se face cu ColonHelp!

Bun găsit, dragii mei!

V-ați întors din concediu și ați constatat că aveți câteva kilograme în plus? Vă simțiți obosiți chiar dacă dormiți suficient? Aveți probleme digestive și de tranzit intestinal? Înseamnă că aveți nevoie de o cură de detoxifiere!

Este indicat să facem două cure de detoxifiere pe an: una primăvara și una toamna. Și cum toamna își așterne ușor, ușor haina, ar fi bine să ne gândim și la o nouă cură cu ajutorul căreia să scăpăm de toxinele acumulate!

Pentru o detoxifiere optimă și ușoară, alegeți ColonHelp de la Zenyth! Datorită fibrelor de in și psyllium din compoziție, ColonHelp detoxifiază blând organismul. Odată ajunse în intestin, aceste fibre se umflă, absorb substanțele toxice și reglează tranzitul pentru a putea elimina toxinele.

Pe lângă fibrele de in și psyllium, ColonHelp conține și cele mai bune plante detoxifiante – coriandru, chimen, oregano, pătrunjel. Plus argilă. Toate aceste ingrediente au o mulțime de beneficii: vă îmbunătățesc digestia, vă scapă de balonare, refac flora intestinală și vă ajută să și slăbiți! După o cură de detoxifiere cu ColonHelp, sistemul imunitar va fi din nou puternic, ficatul va funcționa și el normal, colesterolul și glicemia vor reveni în limite normale, iar stările de oboseală și de extenuare vor dispărea!

Cu ColonHelp starea voastră de sănătate nu are decât de câștigat! Începeți și voi detoxifierea de toamnă cu ColonHelp de la Zenyth!

Zile frumoase vă doresc! Pe curând!

Articole recomandate